EUROLEAGUE

Τρομερή ανατροπή της Μάλαγα!

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÏÕÍÉÊÁ×Á ÌÁËÁÃÁ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - UNICAJA MALAGA (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÏÕÍÉÊÁ×Á ÌÁËÁÃÁ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - UNICAJA MALAGA (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Μάλαγα έφτασε μία ανάσα από την ήττα εντός έδρας από την Ανδόρα, ωστόσο με επική αντεπίθεση επέστρεψε από το -19 και στο τέλος κέρδισε με βολή του ΜακΚάλουμ! Άνετα η Μπασκόνια.

Η Μάλαγα βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο κόντρα στην Ανδόρα στον αγώνα της 33ης αγωνιστικής της ACB. Σε ένα παιχνίδι που εν πολλοίς έκρινε την 6η θέση, η Μάλαγα βρέθηκε πίσω στο σκορ ακόμα και με 19 πόντους, ωστόσο στο τέλος βρήκε στο σθένος να επιστρέψει και τελικά να κερδίσει με 87-86 χάρη σε βολή του Ρέι ΜακΚάλουμ!

Ο Σασού Σαλίν με 26 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Τζεφ Μπρουκς να προσθέτει 19 πόντους. Για τους ηττημένους, ο Ντέιβιντ Ουόκερ είχε 17 πόντους και ο Άντριιου Αλμπίσι 15 πόντους. Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς αγωνίστηκε 15 λεπτά και έμεινε άποντος.

Στον άλλο αγώνα της ημέρας, η Μπασκόνια επιβλήθηκε εύκολα με 102-82 της Σαν Πάμπλο Μπούργκος. Οι Βάσκοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή και αν και φάνηκε να αγχώνονται λίγο στην τρίτη περίοδο, τελικά κατάφεραν χάρη σε ένα ξέσπασμα να φτάσουν στη νίκη.

Ο Ρόντριγκ Μπουμπουά με 20 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με τον Τορνίκε Σενγκέλια να προσθέτει 16 πόντους. Για τους ηττημένους, ο Κόρεϊ Φίσερ είχε 13 πόντους και ο Ντιόν Τόμπσον 11 πόντους.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΛΑΓΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ