EUROLEAGUE

Τέλος ο Βασιλειάδης από τη Μάλαγα

Τέλος ο Βασιλειάδης από τη Μάλαγα

Η Ουνικάχα Μάλαγα δεν ενεργοποίησε την option στο συμβόλαιο του Κώστα Βασιλειάδη κι έτσι ο διεθνής γκαρντ αποχωρεί από την ομάδα της Ανδαλουσίας, μαζί με τον Κέιλεμπ Γκριν.

Το Sport24.gr σας ενημέρωσε νωρίτερα για την πρόθεση της Μάλαγα να εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με το μέλλον του Κώστα Βασιλειάδη και τη συνεργασία της με τον διεθνή γκαρντ.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Βασιλειάδης υπέγραψε διετές συμβόλαιο (1+1), με την ομάδα της Ανδαλουσίας να διατηρεί την option ανανέωσης για τον δεύτερο χρόνο. Οι μαζεμένοι τραυματισμοί του 31χρονου σούτινγκ γκαρντ δεν του επέτρεψαν να κάνει τη χρονιά που ήθελε στο δεύτερο πέρασμά του από την Ουνικάχα μετά το 2006.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η κάκωση του δευτέρου βαθμού στο πέλμα που υπέστη στις αρχές Μαρτίου τον άφησε εκτός δράσης για σχεδόν δυο μήνες. Οι τελευταίες εμφανίσεις του στη Liga Endesa δεν... έπεισαν την Ουνικάχα ενώ το σημερινό (17/6) ραντεβού με τον τιμ μάνατζερ της Μάλαγα, Κάρλος Χιμένεθ, σήμανε τη λήξη της συνεργασίας μεταξύ των δυο πλευρών.

Ο Βασιλειάδης αποχωρεί από την ομάδα της Ανδαλουσίας με 6.1 πόντους μ.ό. σε 52 αγώνες ενώ η Ουνικάχα τον ευχαρίστησε "για τον επαγγελματισμό και την αφοσίωσή του στο project". Μαζί με τον διεθνή γκαρντ, αποχωρεί και ο Αμερικανός Κέιλεμπ Γκριν, για τον οποίον επίσης δεν ενεργοποιήθηκε η σχετική option. Ο Αμερικανός φόργουορντ είχε 7.5 πόντους και 3.2 ριμπάουντ σε 68 αγώνες.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΛΑΓΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ