EUROLEAGUE

Τα έβαλε με τη διαιτησία ο Πλάθα

Τα έβαλε με τη διαιτησία ο Πλάθα

Για "περίεργα πράγματα" στην τελευταία περίοδο μίλησε ο Τζοάν Πλάθα μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό Superfoods, επισημαίνοντας πως κάποια σφυρίγματα άλλαξαν τον ρυθμό του αγώνα σε βάρος της ομάδας του.

Η Ουνικάχα Μάλαγα έφτασε τις τέσσερις σερί ήττες στην EuroLeague, αδυνατώντας να μετατρέψει στο ΟΑΚΑ την πολύ καλή της εμφάνιση σε θετικό αποτέλεσμα . Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Τζοάν Πλάθα στάθηκε στα σφυρίγματα των διαιτητών στην τελευταία περίοδο, εξηγώντας πως αυτά βοήθησαν στην αλλαγή ρυθμού, πλην όμως εξήγησε ότι ακόμη κι έτσι οι παίκτες του έπρεπε να αντιδράσουν πολύ πιο σοβαρά.

Ο προπονητής της ισπανικής ομάδας σημείωσε αρχικά πως " κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι για τρία δεκάλεπτα, ακόμη κι όταν ο Παναθηναϊκός πλησίαζε στο σκορ, είχαμε τον τρόπο να κρατηθούμε μπροστά. Παίξαμε πολύ άσχημα στο τέταρτο δεκάλεπτο, σε ένα βαθμό οφείλεται σε εμάς, αλλά πέραν αυτού έγιναν διάφορα περίεργα πράγματα. Είδαμε φάουλ, αντιαθλητικά, τεχνικές ποινές, που επηρέασαν τον ρυθμό και ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που μπορεί να εκμεταλλευτεί τέτοιες καταστάσεις", για να προσθέσει:

" Έχω μάθει βέβαια να κοιτάζω κατά βάση στο τι μπορεί να βελτιώσει η ομάδα μου. Κάναμε συνεχόμενα λάθη, που έδωσαν στον Παναθηναϊκό την ευκαιρία να σκοράρει στο ανοιχτό γήπεδο, χάσαμε κάποια αμυντικά ριμπάουντ. Επαναλαμβάνω πως πέρα από αυτά τα "περίεργα πράγματα" που είπα νωρίτερα, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε πως θα φτιάξουμε κι άλλο την εικόνα μας.

Συνοψίζοντας, θα έλεγα πως άμα παίζουμε όπως με ΤΣΣΚΑ Μόσχας και με Παναθηναϊκό, θα είμαστε σε θέση να διεκδικούμε πράγματα μέχρι το τέλος σε όλες τις διοργανώσεις".

Σε ερώτηση που του έγινε για την αποβολή του Κάρλος Σουάρεθ και τον εκνευρισμό που υπήρχε στον ισπανικό πάγκο στην τελευταία περίοδο, εξήγησε ότι " ποτέ δεν κοιτάζω για δικαιολογίες. Δεν θα πω για το ποιοι έλειπαν, αλλά δουλειά μου είναι να κοιτάξω πως θα βελτιωθούμε όπως και να έχει. Ο Κάρλος (Σουάρεθ) δέχθηκε τεχνική ποινή και μετά αντιαθλητικό φάουλ, πράγμα που σήμαινε ότι έπρεπε να φύγει. Σημασία για την ομάδα μου έχει να κοιτάμε πως θα γίνουμε πιο σκληροί, όχι να μιλάμε για τις απουσίες ή κάτι. Χάσαμε το μυαλό μας στο τέλος, απέναντι σε μια ομάδα που είναι πιο έμπειρη από εμάς. Δεν επιτρέπεται να εξαφανιζόμαστε στις δύσκολες στιγμές, αλλά να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Δεν πρέπει να είναι προτεραιότητά μας να διαμαρτυρηθούμε στον διαιτητή, αλλά το πως θα παίξουμε".

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΛΑΓΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ