EUROLEAGUE

Συνεχίζει ο Κουζμίνσκας, όχι ο Γκολούμποβιτς

Συνεχίζει ο Κουζμίνσκας, όχι ο Γκολούμποβιτς

Η Ουνικάχα ενεργοποίησε την option στο συμβόλαιο του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας κι έτσι ο Λιθουανός φόργουορντ θα συμπληρώσει τριετία στην Ανδαλουσία. Αντίθετα, ο Βλάντιμιρ Γκολούμποβιτς αποχωρεί από τη Μάλαγα.

Η Μάλαγα ενημέρωσε σήμερα (18/6) ότι ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας θα παραμείνει στην Ανδαλουσία για ακόμα έναν χρόνο, αφού ενεργοποίησε την σχετική option στο συμβόλαιο του Λιθουανού φόργουορντ.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε στο Palau Blaugrana για τη Μάλαγα που έφτασε στα ημιτελικά του Copa del Rey, προκρίθηκε στο TOP-16 της Euroleague κι εν συνεχεία διεκδίκησε επί ίσοις όροις την πρόκρισή της στους τελικούς της Liga Endesa, με τον Κουζμίνσκας να έχει καθοριστική συμβολή στην πορεία της Ουνικάχα. Φέτος είχε 9.5 πόντους και 10.4 βαθμούς αξιολόγησης, σε 68 αγώνες με την ομάδα του Τζουάν Πλάθα.

Αντίθετα, ο Μαυροβούνιος πάουερ φόργουορντ Βλάντιμιρ Γκολούμποβιτς αποχωρεί από τη Μάλαγα έπειτα από έναν χρόνο (σ.σ. αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, στη θέση του Βλάντιμιρ Στίματς). Θυμίζουμε πως η Μάλαγα αποδέσμευσε χθες (17/6) τους Κώστα Βασιλειάδη και Κέιλεμπ Γκριν .

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΛΑΓΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ