EUROLEAGUE

"Ποτέ στο ΣΕΦ η Μάλαγα!"

"Ποτέ στο ΣΕΦ η Μάλαγα!"

Ο υπεύθυνος του αθλητικού τμήματος στην εφημερίδα "La Opinión de Málaga" της Ανδαλουσίας, Εμίλιο Φερνάντεθ, γράφει στο Euroleague Greece για την κατάσταση στην Ουνικάχα, λίγο πριν από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Η αποστολή της Μάλαγα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (27/02, 21:45) είναι εξ ορισμού δύσκολη, με δεδομένο ότι οι Πειραιώτες μετρούν 12 σερί εντός έδρας νίκες στην Euroleague και 5 συνεχόμενες νίκες στις αναμετρήσεις με την Ουνικάχα.

Παράλληλα η ομάδα της Ανδαλουσίας μετράει οκτώ ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια στον Πειραιά, κόντρα στους "ερυθρολεύκους"! Ο υπεύθυνος του αθλητικού τμήματος στην εφημερίδα " La Opinión de Málaga" της Ανδαλουσίας, Εμίλιο Φερνάντεθ ( @emilio6fdez ), γράφει στο Euroleague Greece για την αρνητική παράδοση των Ισπανών στο ΣΕΦ.

"Η Μάλαγα έχει μπροστά της ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό ενώ οι πιθανότητες πρόκρισης στα playoffs είναι σχεδόν ανύπαρκτες, με δεδομένο ότι έκλεισε τον πρώτο γύρο του TOP-16 με μόλις μια νίκη και έξι ήττες. Η ομάδα του κόουτς Πλάθα βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση ενώ ο Χερμάν Γκαμπριέλ αποκτήθηκε πριν από σχεδόν τέσσερις εβδομάδες από την Μπιλμπάο και θα ντεμπουτάρει στην Euroleague, την Παρασκευή. Θεωρώ ότι η Ουνικάχα είχε καλή παρουσία στο Copa del Rey. Πλέον πρέπει να βρει το ηθικό για παραμείνει στην κορυφή της Liga Endesa και να κλείσει καλά τη χρονιά.

Άπαντες στον οργανισμό γνωρίζουν ότι είναι σχεδόν αδύνατο να γίνει η υπέρβαση και η ομάδα να προκριθεί στο TOP-8. Ενδεχόμενη νίκη στον Πειραιά θα είναι μόλις το ένα από τα πολλά βήματα που πρέπει να γίνουν, αφού χρειάζονται έξι ή επτά νίκες στον δεύτερο γύρο για να ολοκληρωθεί η υπέρβαση. Αυτό είναι απίθανο! Ίσως ο Πλάθα να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση όπως ο Γκριν και ο Γκολούμποβιτς. Ακόμα και στον Γκαμπριέλ.

Η επίσκεψη στο γήπεδο του Ολυμπιακού έχει ένα ιδιαίτερο στοιχείο. Η Ουνικάχα δεν έχει κερδίσει ποτέ τον Ολυμπιακό στο γήπεδό του! Οκτώ αγώνες, οκτώ ήττες! Η Μάλαγα έχει κερδίσει στο Τελ Αβίβ, στο ΟΑΚΑ, στο Μιλάνο, στο Ζάγκρεμπ, στις έδρες της Εφές και της Ζαλγκίρις όμως ΠΟΤΕ στον Πειραιά. Είναι η μοναδική, μεγάλη έδρα στην Ευρώπη όπου δεν έχει κερδίσει ποτέ η Ουνικάχα!"

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΛΑΓΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ