EUROLEAGUE

Πλάθα: "Προτιμώ να παίξει ο Σπανούλης"

Πλάθα: "Προτιμώ να παίξει ο Σπανούλης"
FACEBOOK/UNICAJA BALONCESTO

Η Ουνικάχα Μάλαγα δοκιμάζεται εκτός έδρας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (20/10, 21:00, Live Blog από το Sport24.gr) με τον Χουάν Πλάθα να… θέλει τον Βασίλη Σπανούλη στο παρκέ!

Μετά τη σπουδαία νίκη επί της Φενέρμπαχτσε (68-67), η Ουνικάχα Μάλαγα παίζει εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό (20/10, 21:00, Novasports 2, Live Blog από το Sport24.gr). Ο Χουάν Πλάθα τόνισε πως η ομάδα του Πειραιά αποτελεί παράδειγμα και παράλληλα μίλησε για την αρνητική παράδοση της Ουνικάχα στο ΣΕΦ, όπως και για την πιθανή απουσία του Βασίλη Σπανούλη.

" Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα παράδειγμα. Ακόμα κι αν δεν έχει πολλά λεφτά, είναι πάντα στο προσκήνιο", τόνισε αρχικά ο head coach της Ουνικάχα Μάλαγα.

Σχετικά με την ενδεχόμενη απουσία του Βασίλη Σπανούλη, είπε: " Ξέρουμε πως παίζουμε απέναντι σε έναν αντίπαλο με σπουδαίους παίκτες. Προτιμώ να παίξει ο Σπανούλης, διότι διαφορετικά θα υπάρξουν άλλοι παίκτες που θα βγουν μπροστά και θα πάρουν πρωτοβουλίες. Παίκτες που δεν τους περιμένεις και μπορούν να παίξουν πολύ καλά".

Τέλος, σχετικά με το γεγονός ότι η Ουνικάχα δεν έχει νίκησε σε εννέα εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο Πλάθα τόνισε: " Έχω νικήσει εκεί. Η τελευταία φορά ήταν με την Ζαλγκίρις. Βέβαια, δεν το έχω κάνει ποτέ με τη Μάλαγα".

Photo Credits: Facebook/Unicaja Baloncesto

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΛΑΓΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ