EUROLEAGUE

Πλάθα: "Ο Βασιλειάδης έδωσε τα πάντα"

Πλάθα: "Ο Βασιλειάδης έδωσε τα πάντα"

Η Ουνικάχα Μάλαγα δεν ενεργοποίησε την option στο συμβόλαιο του Κώστα Βασιλειάδη κι έτσι ο διεθνής γκαρντ αποχώρησε από την ομάδα της Ανδαλουσίας. Παρ' όλα αυτά, ο Τζουάν Πλάθα έχει μόνο καλά λόγια να πει.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Βασιλειάδης υπέγραψε διετές συμβόλαιο (1+1) με τη Μάλαγα ωστόσο έμεινε ελεύθερος αφού η ομάδα της Ανδαλουσίας δεν ενεργοποίησε την option για τη σεζόν 2015-16 .

Στο μεταξύ, ο Τζουάν Πλάθα παραχώρησε συνέντευξη στη Málaga Hoy και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην απόφαση της ομάδας να αποδεσμεύει στον 31χρονο σούτινγκ γκαρντ.

"Πρέπει να πω ότι ο Κώστας έδωσε τον καλύτερό του εαυτό. Δούλεψε πολύ σκληρά όμως ταλαιπωρήθηκε από αρκετούς τραυματισμούς και αντιμετωπίζει ένα πολύ δύσκολο οικογενειακό πρόβλημα, που ενδεχομένως να τον έχει επηρεάσει. Δεν παραδίνεται ποτέ. Δεν υπάρχει περίπτωση να σκύψει το κεφάλι. Ήθελε συνέχεια να δίνει το κάτι παραπάνω στην ομάδα ενώ παρουσίασε τεράστια πρόοδο στην άμυνα. Έδωσε τα πάντα στη Μάλαγα όσο αγωνίστηκε εδώ" εξήγησε σχετικά ο προπονητής της Ουνικάχα.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΛΑΓΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ