EUROLEAGUE

Πλάθα: "Ο Ολυμπιακός θέλει Final Four"

Πλάθα: "Ο Ολυμπιακός θέλει Final Four"

Ο Κάρλος Σουάρεθ ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Μάλαγα ως το 2017, ο Χερμάν Γκαμπριέλ θα ντεμπουτάρει στην Euroleague κόντρα στον Ολυμπιακό ενώ ο Ζοάν Πλάθα εξήγησε πως οι Πειραιώτες θέλουν Final Four!

Η Μάλαγα έφτασε ως τα ημιτελικά του Copa del Rey όπου αποκλείστηκε από την Μπαρτσελόνα, πλέον ρίχνει όλο το βάρος στη Liga Endesa ενώ το καλεντάρι της 8ης αγωνιστικής στο TOP-16 στέλνει τους Ίβηρες στο ΣΕΦ, για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Λίγες ώρες πριν από το ματς με τους "ερυθρολεύκους", η Ουνικάχα ενημέρωσε πως ο 28χρονος Ισπανός φόργουορντ (2μ.03) Κάρλος Σουάρεθ υπέγραψε νέο συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στην Ανδαλουσία ως το 2017. Η "Opinión de Malalaga" αποκάλυψε τον περασμένο μήνα ότι η Μάλαγα και ο εκπρόσωπος του Κάρλος Σουάρεθ, Χοσέ Ορτίθ, ήλθαν σε κατ' αρχήν συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών. Φέτος ο Ισπανός έχει 5.2 πόντους, 4.8 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ σε 13 αγώνες στην Euroleague.

Ντεμπούτο για Γκαμπριέλ

Ο Χερμάν Γκαμπριέλ έπαιξε για πρώτη φορά στη Μάλαγα το 1999, υπό τις οδηγίες του Μπόζινταρ Μάλκοβιτς. Στις 30/01 ο 34χρονος Ισπανός πρώην φόργουορντ-σέντερ της Μπιλμπάο επέστρεψε στην Ουνικάχα, υπογράφοντας ως το τέλος της σεζόν. Μάλιστα την προσεχή Παρασκευή θα κάνει το ντεμπούτο του στη φετινή Euroleague κόντρα στον Ολυμπιακό, αφού δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής πριν από την έναρξη του β' γύρου στο TOP-16.

"Ο Ολυμπιακός, στα όριά του"

Από 'κει και πέρα, ο Ζοάν Πλάθα αναφέρθηκε στην αντίδραση της ομάδας του μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό του Copa del Rey καθώς και στην προσεχή αναμέτρηση με τους Πειραιώτες. "Η ομάδα μου βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Χθες (24/02) κάναμε καλή, διπλή προπόνηση. Ξέρουμε ότι πρέπει να βελτιώσουμε την πνευματική μας ετοιμότητα. Έχουμε επίγνωση της δυσκολίας στην Euroleague, θα θέλαμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που θέλει να παίξει στο Final Four. Σε αρκετές περιπτώσεις στο παρελθόν φέραμε τον Ολυμπιακό στα όριά του. Ελπίζω να συμβεί κάτι ανάλογο την Παρασκευή, στο ΣΕΦ".

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΛΑΓΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ