EUROLEAGUE

Πήρε Κένεθ Χέιζ η Μάλαγα

Πήρε Κένεθ Χέιζ η Μάλαγα

Η Μάλαγα θα παραταχθεί ενισχυμένη στο υπόλοιπο της liga regular στην Ισπανία αφού ήλθε σε συμφωνία με τον Αμερικανό γκαρντ της Αστάνα και συμπαίκτη του Πατ Καλάθη, Κένεθ Χέιζ (VIDEO).

Η ήττα από τον Παναθηναϊκό στο "Martin Carpena" έδωσε συνέχεια στην κρίση αγωνιστικής ταυτότητας και αποτελεσμάτων που βιώνει εσχάτως η Ουνικάχα, φτάνοντας αισίως τις έξι συνεχόμενες ήττες στο Top-16 της Euroleague.

Την ίδια στιγμή, η ομάδα του Τζουάν Πλάθα φιγουράρει μόλις στην 9η θέση της κατάταξης στη Liga Endesa με ρεκόρ 10-11 ενώ απέτυχε να προκριθεί στο Copa del Rey.

Έτσι η ομάδα της Ανδαλουσίας ενισχύθηκε ενόψει της συνέχειας με την απόκτηση του Κένεθ Χέιζ, του 28χρονους Αμερικανού κόμπο γκαρντ (1μ.88) ο οποίος αγωνίζεται στη Αστάνα από το Καζακστάν και είναι συμπαίκτης του Πατ Καλάθη. Όπως μάλιστα αναφέρει η Opinión de Málaga, o Χέιζ αναμένεται στη Μάλαγα τη Δευτέρα ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Φέτος μετράει 17.1 πόντους, 4.2 ασίστ και 1.6 ριμπάουντ σε 20 αγώνες στην VTB United League ενώ ο σημερινός (5/3) απολογισμός του στην ήττα με 71-89 από τη Ρίγα ήταν 6 πόντοι με 2/3 βολές, 2/4 δίποντα, 0/3 τρίποντα σε 23'17" συμμετοχής.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΛΑΓΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ