EUROLEAGUE

Οι... βαριές υποχρεώσεις του Βασιλειάδη

Οι... βαριές υποχρεώσεις του Βασιλειάδη

Ο Κώστας Βασιλειάδης δεν πρόλαβε καλά- καλά να μιλήσει για την Εθνική ομάδα και το Παγκόσμιο Κύπελλο και κατευθείαν άλλαξε και φόρεσε τη φανέλα της Ουνικάχα, λέγοντας δυο λόγια για την επιστροφή του εκεί.

Ο Κώστας Βασιλειάδης τα προλαβαίνει όλα. Αρχικά, κάνει δηλώσεις με το εθνόσημο στο στήθος και μετά από λίγη ώρα βγάζει τα "γαλανόλευκα" για να βάλει την εμφάνιση της Ουνικάχα Μάλαγα.

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ισπανικού συλλόγου μιλά για την επιστροφή του στην ACB αλλά και τους στόχους που καλείται να εκπληρώσει.

"Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα για να ζήσω στη Μάλαγα και να παίξω στην Ουνικάχα. Πριν από ένα χρόνο είχα δηλώσει ότι κάποια στιγμή θα γυρίσω και πράγματι αυτή ήταν η καλύτερη περίοδος για να συμβεί. Είναι φανταστικό το γεγονός ότι επέστρεψα, τόσο για μένα όσο και για την οικογένειά μου", τόνισε αρχικά ο διεθνής γκαρντ και συνέχισε:

"Η Μάλαγα είναι το ιδανικό μέρος για να μεγαλώσει το παιδί μου (σ.σ. 11 μηνών) ενώ προσωπικά απολαμβάνω να παίζω στην Ουνικάχα. Τώρα θα είναι διαφορετικά σε σχέση με την πρώτη μου θητεία στην ομάδα. Τότε ήμουν 21 ετών. Πλέον είμαι πιο ώριμος, πιο κατασταλαγμένος και λατρεύω αυτό που κάνω. Μίλησα με τον κόουτς και θα δουλέψω σκληρά".

Ο Κώστας Βασιλειάδης κατέληξε: "Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να προχωρήσουμε ένα βήμα μπροστά και να πάρουμε περισσότερες νίκες σε σχέση με την περυσινή σεζόν. Ελπίζω ο κόσμος να μείνει δίπλα μας για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας".

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΛΑΓΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ