EUROLEAGUE

Ο λόγος που η Σερβία υπολόγιζε στους διεθνείς της Μάλαγα

Ο λόγος που η Σερβία υπολόγιζε στους διεθνείς της Μάλαγα

Η Μάλαγα δεν θα επιτρέψει στους Σέρβους διεθνείς να παίξουν στα προκριματικά, αλλά αρχικά είχε δώσει την έγκριση της στην Ομοσπονδία για το δεύτερο ματς με την Γεωργία. Κάτι που προκαλεί ερωτηματικά. Το Sport24 αποκαλύπτει την αλληλογραφία της Μάλαγα με τη Σερβική Ομοσπονδία

Η Μάλαγα διαθέτει τρεις Σέρβους διεθνείς στο ρόστερ της. Ο λόγος για τον 28χρονο γκαρντ, Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς, τον 26χρονο γκαρντ, Νεμάνια Νέντοβιτς και τον 26χρονο σέντερ, Ντέγιαν Μούσλι. Κι ενώ όλα έδειχναν πως θα παίξουν σε ένα ματς τουλάχιστον με την Εθνική ομάδα της χώρας τους στα προκριματικά, κάτι μεσολάβησε προφανώς και οι Ισπανοί έκαναν πίσω.

Αρχικά, ο Γιόβιτσα Άντοντσιτς, στενός συνεργάτης του ομοσπονδιακού τεχνικού, Σάσα Τζόρτζεβιτς, ανέφερε πως οι παίκτες της Μάλαγα θα δώσουν το "παρών" στα προκριματικά της Σερβίας, τονίζοντας πως είχαν ενημέρωση από την ομάδα της Μάλαγα: " Ο Κάρλος Χιμένεθ της Ουνικάχα Μάλαγα, μας έστειλε μία γραπτή επιβεβαίωση με την οποία αποδέχεται το αίτημά μας. Εμείς, προσπαθήσαμε να κάνουμε απευθείας επαφές με τις ομάδες, προκειμένου να βρούμε τη λύση στο πρόβλημα, κάτι που θα ήταν καλό και για τις δύο πλευρές. Γνωριζοντας ότι Μάλαγα έχει παιχνίδι για την Ευρωλίγκα στις 24 Νοεμβρίου, το αίτημά μας σε αυτούς ήταν να επιτρέψουν στους παίκτες μας, τον Νέντοβιτς, τον Μούσλι και τον Μιλοσάβλιεβιτς να αγωνιστούν στο δεύτερο παιχνίδι του πρώτου παραθύρου, εναντίον της Γεωργίας. Κι έγινε αποδεκτό".

Στην συνέχεια, ο Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς, με δηλώσεις του σχολίασε πως η Μάλαγα προτίθεται να τιμωρήσει τους Σέρβους διεθνείς αν παίξουν στα προκριματικά, λέγοντας πως: "Όλοι θέλουμε να παίξουμε με τις εθνικές μας ομάδες, είναι μεγάλη μας τιμή. Παρόλα αυτά, η κατάσταση είναι περίπλοκη. Η Ουνικάχα δεν μας επέτρεψε να αγωνιστούμε. Οι παράγοντές της είπαν ότι δεν θα μας κρατήσουν με το ζόρι, όμως μας είπαν και πως θα μας τιμωρήσουν σε περίπτωση που παίξουμε με τη Σερβία. Δεν ξέρουμε τι θα μας περιμένει πίσω στην Ανδαλουσία σε αυτή την περίπτωση, δεν μας έχουν εξηγήσει ποια θα ήταν η τιμωρία".

Η παρεξήγηση, όμως, δεν ήταν... παρεξήγηση, αλλά όπως αποδεικνύεται από την αλληλογραφία των δύο πλευρών, οι Σέρβοι δεν είπαν ό,τι είπαν από το μυαλό τους. Σε επικοινωνία που είχε η ομάδα με την σερβική ομοσπονδία, είχε δηλώσει πως η Μάλαγα θα αφήσει τους παίκτες να αγωνιστούν στο δεύτερο ματς (κόντρα στην Γεωργία, 27/11 την Δευτέρα), καθώς στο πρώτο είναι αδύνατον, αφού το ματς με την Αυστρία (Παρασκευή 24/11) συμπίπτει με το Μάλαγα - ΤΣΣΚΑ.

Η ομάδα της Μάλαγα, λοιπόν, είχε τονίσει στην ομοσπονδία της Σερβίας πως αν οι παίκτες αποφασίσουν να λάβουν μέρος στα προκριματικά για το δεύτερο παιχνίδι (απέναντι στην Γεωργία την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου), ναι μεν θα τους αφήσουν, αλλά δεν θα είναι σε θέση να ταξιδέψουν στο Βελιγράδι μέχρι την 25η Νοεμβρίου (Σάββατο), ενώ θα πρέπει να έχουν επιστρέψει στην Μάλαγα το αργότερο την 28η Νοεμβρίου (Τρίτη). Τελικά, όμως, το συγκρότημα του Χουάν Πλάθα, δεν θα αφήσει κανέναν από τους Σέρβους παίκτες της να λάβουν μέρος στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Γιατί έκαναν πίσω οι Ισπανοί; Μόνο οι ίδιοι ξέρουν... Ομως είναι ξεκάθαρο πως κάτι άλλαξε στην πορεία των συζητήσεων.

Η επικοινωνία της Μάλαγα με την σερβική ομοσπονδία:

Ο λόγος που η Σερβία υπολόγιζε στους διεθνείς της Μάλαγα
Ο λόγος που η Σερβία υπολόγιζε στους διεθνείς της Μάλαγα
Ο λόγος που η Σερβία υπολόγιζε στους διεθνείς της Μάλαγα
TAGS EUROLEAGUE ΜΑΛΑΓΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ