EUROLEAGUE

Κουζμίνσκας, ο μαχητής

Η Μάλαγα βρίσκεται σε ακόμα πιο δύσκολη θέση, μετά την ήττα απέναντι στον Ολυμπιακό, όμως ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας διαβεβαίωσε, μέσω του Euroleague Greece πως η ομάδα από την Ανδαλουσία θα παλέψει μέχρι τέλους.

Όπως ξεκίνησε ο πρώτος γύρος του Top 16, έτσι ξεκίνησε και ο δεύτερος, για την Μάλαγα. Με ήττα από τον Ολυμπιακό! Οι παίκτες του Ζοάν Πλάθα πάλεψαν το παιχνίδι όσο μπορούσαν, όμως "υποκλίθηκαν" στην ανωτερότητα του Βασίλη Σπανούλη και της παρέας του (77-72).

Ό Μιντάουγκας Κουζμίνσκας προσπάθησε για τους πρωτοπόρους της Liga Endesa, όμως δεν κατάφερε να αποτρέψει την έβδομη ήττα σε οκτώ παιχνίδια στο Top 16. Μιλώντας στο Euroleague Greece στάθηκε στα λάθη που έδωσαν τη δυνατότητα στον Ολυμπιακό να ανατρέψει την κατάσταση, ενώ έδωσε το στίγμα του για τη συνέχεια της σεζόν σε Ισπανία και Ευρώπη.

Η κουβέντα ξεκίνησε από την αναμέτρηση του ΣΕΦ "Ίσως ο Ολυμπιακός ξεκίνησε χαλαρά, πιστεύοντας πως θα μας κερδίσει εύκολα, όμως παίξαμε πραγματικά καλά για 35 λεπτά, όμως δεν ήταν αρκετό. Απέναντι σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός πρέπει να παίζεις καλά για 40 λεπτά. Όταν δεν είσαι καλός μέχρι τέλους δεν μπορείς να ελπίζεις σε πολλά".

Παρά το γεγονός πως στο πρώτο μέρος η ισπανική ομάδα βρισκόταν μπροστά στο σκορ, δεν υπήρξε συνέχεια. Τι έφταιξε γι' αυτό; "Στο τέλος ήμασταν κακοί για ανεξήγητο λόγο. Κάναμε πολλά λάθη στα τελευταία λεπτά, μέτρησα 6 δικά μας λάθη στα τελευταία πέντε λεπτά, πράγμα ανεπίτρεπτο για τέτοιο επίπεδο. Δεν έπρεπε να κάνουμε τόσα λάθη κόντρα στον Ολυμπιακό, ειδικά όταν παίζουμε εκτός έδρας".

Όσο για την συνέχεια ξεκαθάρισε ότι "η συνέχεια περιλαμβάνει το παιχνίδι με την Τενερίφη, για αρχή και μετά θα εστιάσουμε στο παιχνίδι για το Top 16. Σίγουρα δεν είμαστε σε καλή θέση και τα περιθώρια στενεύουν για εμάς, όμως θα παλέψουμε μέχρι τέλους για το καλύτερο δυνατό".

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΛΑΓΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ