EUROLEAGUE

Η Ουνικάχα Μάλαγα θέλει να σπρώξει χρήμα για το "5"

Η Ουνικάχα Μάλαγα θέλει να σπρώξει χρήμα για το "5"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Ουνικάχα Μάλαγα δείχνει διατεθειμένη να ρίξει αρκετά χρήματα στην αγορά για τον βασικό σέντερ της, με τον Λούις Κασιμίρο να περιμένει τον Ματίας Λεσόρ.

Μετά την απόκτηση του Κάιλ Ουίλτζερ και του Μπράιαν Ρόμπερτς, η Ουνικάχα Μάλαγα αναζητά τον βασικό σέντερ της για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Το όνομα του Ματίας Λεσόρ είναι αυτό που απασχολεί περισσότερο, πλην όμως η περίπτωση του δεν είναι απλή και εύκολη λόγω του buy out που υπάρχει στο συμβόλαιό του με τον Ερυθρό Αστέρα.

Όπως τονίζει η "Diario Sur", η Ουνικάχα Μάλαγα δεν είναι διατεθειμένη να πληρώσει όλο το ποσό (350.000€) που προβλέπεται στη συμφωνία του παίκτη με τον σερβικό σύλλογο. Αφενός γιατί θεωρείται πολύ υψηλή η ρήτρα, αφετέρου γιατί ο ισπανικός σύλλογος έχει ήδη πληρώσει το ποσό των 250.000€ για την ελευθέρας του Χάιμε Φερνάντεθ από την Ανδόρα.

Αν η περίπτωση του θηριώδους σέντερ του Ερυθρού Αστέρα δεν προχωρήσει, τότε η εναλλακτική αφορά στον Φρανκ Έλεγκαρ. Ο πρώην παίκτης του Αμαρουσίου αποχώρησε πριν από περίπου δέκα ημέρες από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, με την οποία είχε 11.4 πόντους και 5.9 ριμπάουντ την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε.

Όπως και να έχει, είναι σαφής η πρόθεση των "πρασίνων" να πάρουν ένα μεγάλο όνομα για το "5" προκειμένου να πλαισιώσουν τον Κάιλ Ουίλτζερ.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΛΑΓΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ