EUROLEAGUE

Ανακοίνωσε Σμιθ η Μάλαγα

Ανακοίνωσε Σμιθ η Μάλαγα

Η Μάλαγα ήταν προετοιμασμένη για το αντίο του Τζέισον Γκρέιντζερ και δεν άργησε να βρει τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Τζαμάρ Σμιθ της Λιμόζ

Ο Τζέισον Γκρέιντζερ είχε προειδοποιήσει ότι έπειτα από δύο χρόνια δεν θα συνεχίσει στην Ουνικάχα Μάλαγα κι έτσι οι Ανδαλουσιάνοι είχαν τον χρόνο για να βρουν τον αντικαταστάτη του. Σήμερα (26/6) ο Ουρουγουανός ανακοινώθηκε επίσημα από την Εφές Αναντολού και λίγη ώρα αργότερα η Μάλαγα με την πρώτη φετινή μεταγραφή της έδειξε ότι είχε έτοιμη την απάντηση.

Κάτοικος Ισπανίας θα δηλώνει για τα επόμενα δύο χρόνια ο Τζαμάρ Σμιθ, ο οποίος έπειτα από μία άκρως επιτυχημένη σεζόν στη Λιμόζ, με την οποία αγωνίστηκε για δεύτερη φορά στην Euroleague και κατέκτησε το πρωτάθλημα Γαλλίας, πήρε την απόφαση να μετακομίσει στην Ανδαλουσία. Ο 28χρονος Αμερικανός γκαρντ που καλείται να μπει στα παπούτσια του Γκρέιντζερ έχει διετή εμπειρία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης με Μπάμπεργκ και Λιμόζ, ενώ τη φετινή σεζόν στις ευρωπαϊκές του εμφανίσεις είχε κατά μέσο όρο 14 πόντους, 2.6 ριμπάουντ, 3.1 ασίστ και 1.2 κλεψίματα.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΛΑΓΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ