EUROLEAGUE

Από την Euroleague στο Καζακστάν

Από την Euroleague στο Καζακστάν

Ο Νικ Κάνερ-Μέντλι ήταν εκ των ατραξιόν της Μάλαγα στη φετινή Euroleague. Από την επόμενη σεζόν ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ θα συνεχίσει την καριέρα του στο Καζακστάν με τη φανέλα της Αστάνα!

Η Ουνικάχα έφτασε στο σημείο να διεκδικεί την πρόκρισή της στα playoffs της Euroleague. Στα της ACB, η ομάδα του Ζοάν Πλάθα έφτασε ως τα ημιτελικά έπειτα από τέσσερα χρόνια. Κοινός παρανομαστής; Ο Νικ Κάνερ-Μέντλι.

Ο Αμερικανός -με διαβατήριο Αζερμπαϊτζάν- πάουερ φόργουορντ (2μ.03) ήταν εκ των βασικών πρωταγωνιστών της Μάλαγα στις υποχρεώσεις της εντός κι εκτός συνόρων ωστόσο ο εκπρόσωπός του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ενημέρωσε σήμερα ότι ο πελάτης του θα συνεχίσει την καριέρα του στο Καζακστάν με τη φανέλα της Αστάνα.

Φέτος ο Κάνερ-Μέντλι είχε 10.8 πόντους, 5.1 ριμπάουντ στη Liga Endesa και 12.1 πόντους, 5 ριμπάουντ στην Euroleague. ''Ο Νικ είναι ένας σπουδαίος παίκτης, με μεγάλη εμπειρία. Θα είναι πολύ χρήσιμος στην ομάδα μας. Πάντα βγάζει ενέργεια στο παιχνίδι του! Είμαι σίγουρος ότι θα αποτελέσει τον παίκτη-κλειδί της Αστάνα ενόψει της νέας σεζόν'' εξήγησε ο κόουτς Αλεξάνταρ Τριφούνοβιτς.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΛΑΓΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ