EUROLEAGUE

Ανακοίνωσε Βασιλειάδη η Μάλαγα!

Ανακοίνωσε Βασιλειάδη η Μάλαγα!

Ο Κώστας Βασιλειάδης αγωνίστηκε στη Μάλαγα τη σεζόν 2006-'07. Έπειτα από επτά ολόκληρα χρόνια θα φορέσει ξανά τη φανέλα της Ουνικάχα που ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνή γκαρντ για την επόμενη διετία.

Ο Βασιλειάδης είχε δηλώσει τη Δευτέρα (25/8) πως "έριξε" τις απαιτήσεις του κατά 50% σε σύγκριση με τα χρήματα που του έδωσε πέρυσι η Αναντολού Εφές, προκειμένου να συμφωνήσει με τη Μάλαγα.

Παράλληλα αποκάλυψε πως έχει δεχτεί κι άλλες προτάσεις ωστόσο ' 'το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να επιστρέψει στην Ανδαλουσία''.

Οι διαπραγμετεύσεις μεταξύ των δυο πλευρών ολοκληρώθηκαν επιτυχώς αφού η Ουνικάχα ενημέρωσε πως ήλθε σε συμφωνία με τον Κώστα Βασιλειάδη για τα επόμενα δύο χρόνια (1+1). Ο διεθνής γκαρντ αγωνίστηκε στην ομάδα της Ανδαλουσίας στα playoffs της σεζόν 2005-'06 πανηγυρίζοντας τον τίτλο στην ACB ενώ την επόμενη σεζόν η Μάλαγα έφτασε ως το Final Four της Euroleague στην Αθήνα με τον Βασιλειάδη στη σύνθεσή της.

Εκτός από την Ουνικάχα, ο 30χρονος γκαρντ έχει αγωνιστεί επίσης στην ACΒ με την Ομπραντόιρο (2009-10) και την Μπιλμπάο (2010-'13).

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΛΑΓΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ