EUROLEAGUE

Ανακοίνωσε ΜακΚάλουμ η Μάλαγα

Memphis Grizzlies guard Ray McCallum (5) plays in the first half of an NBA basketball game Monday, March 28, 2016, in Memphis, Tenn. (AP Photo/Brandon Dill)
(AP Photo/Brandon Dill) AP

Σε μία σπουδαία κίνηση προχώρησε η Ουνικάχα Μάλαγα, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρέι ΜακΚάλουμ.

Σε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες μεταγραφές του φετινού καλοκαιριού προχώρησε η Μάλαγα. Η κάτοχος του φετινού 7DAYS EuroCup, η οποία τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Turkish Airlines EuroLeague, έκανε την έκπληξη, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Ρέι ΜακΚάλουμ (26 χρονών, 1.91 μέτρα, πόιντ γκαρντ)!

Πρόκειται για μία κίνηση που δεν έκανε μεν ιδιαίτερο θόρυβο τώρα, αλλά ενδέχεται να δημιουργήσει σε μερικούς μήνες, αρκεί βέβαια ο ΜακΚάλουμ να δικαιολογήσει το καλό βιογραφικό του.

Ο απόφοιτος του κολεγίου του Ντιτρόιτ επιλέχθηκε στο Νο36 του ντραφτ του 2013 από τους Σακραμέντο Κινγκς. Εκεί έμεινε για δύο σεζόν, έχοντας 6.2 πόντους, 1.8 ριμπάουντ και 2.7 ασίστ μέσο όρο με 37.7% στα τρίποντα την περίοδο 2013/14 και 7.4 πόντους, 2.6 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ μέσο όρο την σεζόν 2014/15. Το καλοκάιρι του 2015 παραχωρήθηκε στους Σαν Αντονιο Σπερς κι έκτοτε δεν κατάφερε να βρει έναν σταθερό ρόλο, αφού αγωνίστηκε κατά σειρά στο Σαν Αντόνιο, τους Γκρίζλις, τους Πίστονς και τους Χόρνετς.

Η σεζόν που ολοκληρώθηκε τον βρήκε στους Γκραντ Ράπιντς Ντράιβ στην D-League (πλέον G-League), όπου είχε 17.6 πόντους, 5.8 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 2.2 κλεψίματα μέσο όρο σε 36.9 λεπτά συμμετοχής. Στην Μάλαγα αναμένεται να αποτελέσει τον παρτερνέρ του Νεμάνια Νέντοβιτς στις θέσεις των γκαρντ.



(AP Photo/Brandon Dill)
TAGS EUROLEAGUE ΜΑΛΑΓΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ