EUROLEAGUE

Στη Στρασμπούρ ο Μπομπουά

Στη Στρασμπούρ ο Μπομπουά

Η Στρασμπούρ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ροντρίγκ Μπομπουά, που φέτος αγωνίστηκε στην LNB με τα χρώματα της Λε Μαν. Πρώην πρωταθλητής του ΝΒΑ ο 27χρονος πόιντ γκαρντ. Παράλληλα οι Γάλλοι ανακοίνωσαν την διετή επέκταση συνεργασίας με τον Λελούπ

Η επιστροφή της Στρασμπούρ στην Euroleague σηματοδοτεί την έναρξη των μεταγραφών. Η ομάδα του Βενσάν Κολέ έχασε τον τίτλο στη Γαλλία, αλλά εξασφάλισε τη συμμετοχή της στην Euroleague της επόμενης αγωνιστικής περιόδου μέσω wild card.

Έτσι, βρήκε την ευκαιρία να αποκτήσει τον Ροντρίγκ Μπομπουά, που φέτος φόρεσε τη φανέλα της Λε Μαν μετρώντας 14.4 πόντους, 2.8 ασίστ, 1.6 ριμπάουντ και 1.3 κλεψίματα ανά παιχνίδι στο γαλλικό πρωτάθλημα. Παράλληλα, το νέο μεταγραφικό απόκτημα των "κόκκινων" έχει διατελέσει... πρωταθλητής στο ΝΒΑ, με τη φανέλα των Ντάλας Μάβερικς το 2011.

Εκτός του Μπομπούα η Στρασμπούρ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον Τζέρεμι Λελούπ, ο οποίος θα συμπληρώσει 4 σεζόν στην ομάδα. Ο 28χρονος σμολ φόργουορντ την περσινή σεζόν είχε κατά μέσο όρο 7.7 πόντους και 2.9 ριμπάουντ στο γαλλικό πρωτάθλημα. Για τον Λελούπ η φετινή θα είναι η τέταρτη φορά που θα συμμετάσχει στην Euroleague, καθώς έχει αγωνιστεί 2 φορές με τη Λε Μαν και 1 με την Στρασμπούρ.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ