EUROLEAGUE

''Δεν περίμενα να φύγει ο Αζινσά''

''Δεν περίμενα να φύγει ο Αζινσά''

Ο Αλεξί Αζινσά ετοιμάζει βαλίτσες για Νέα Ορλεάνη όμως ο πρόεδρος της Στρασμπούρ, Μαρτιάλ Μπελλόν, αδυνατεί να πιστέψει ότι ο 25χρονος σέντερ άφησε στα μέσα της χρονιάς τους Γάλλους!

Το περασμένο καλοκαίρι, η Στρασμπούρ και ο Αλεξί Αζινσά ανανέωσαν τη συνεργασία τους ως το 2014.

Ο 25χρονος σέντερ βρίσκεται στη γαλλική ομάδα από το 2011 και ενίσχυσε φέτος τις προσπάθειες της Στρασμπούρ στη δεύτερη συμμετοχή της στην Euroleague ενώ στο βιογραφικό του αναγράφονται οι θητείες σε Μπόμπκατς (2008-10), Μάβερικς (2010-11) και Ράπτορς (2011).

Η απόφαση του να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι και να συνεχίσει την καριέρα του στους Πέλικανς φαίνεται πως βρήκε… απροετοίμαστο τον πρόεδρο της Στρασμπούρ, Μαρτιάλ Μπελλόν, ο οποίος μίλησε για την επικείμενη μετακίνηση του Αζινσά στους Πέλικανς.

''Δεν περίμενα ότι ο Αζινσά θα φύγει στα μέσα της χρονιάς! Σίγουρα στεναχωριέμαι για την αποχώρησή του όμως στον επαγγελματικό αθλητισμό δεν μπορείς να κρατήσεις στην ομάδα σου έναν παίκτη που θέλει να αποχωρήσει. Το περασμένο καλοκαίρι ανανεώσαμε τη συνεργασία μας. Ήμασταν οι μόνοι που του προσφέραμε οψιόν για το ΝΒΑ όταν καμία άλλη ομάδα δεν δέχτηκε τον συγκεκριμένο όρο. Σίγουρα δεν περίμενα να φύγει από τη Στρασμπούρ πριν ολοκληρωθεί η σεζόν. Απαιτήσαμε ένα σημαντικό ποσό (σ.σ. 415.000 ευρώ σύμφωνα με το CBS Sports) για τη μεταγραφή και η Νέα Ορλεάνη το αποδέχτηκε''.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ