EUROLEAGUE

Αυτό θα πει ειρωνεία!

Αυτό θα πει ειρωνεία!

Ο Τζέισον Γκρέιντζερ άφησε εκτός TOP-16 τη Σιένα με ένα απίστευτο μπάζερ μπίτερ. Ελάχιστοι παρατήρησαν πως ο παίκτης που μάρκαρε τον γκαρντ της Μάλαγα ήταν αυτός που χάρισε φέτος δύο νίκες στην Μοντεπάσκι με καλάθια σε ''νεκρό'' χρόνο!

Λένε πως η ιστορία επαναλαμβάνεται. Άλλοτε σαν φάρσα, άλλοτε σαν κωμωδία. Χθες επαναλήφθηκε με τον χειρότερο τρόπο για τον Τζεφ Βιτζιάνο που βρέθηκε στο λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή!

Στο ''Nelson Mandela Forum'', λοιπόν, η Μοντεπάσκι έπαιζε την... ύπαρξή της κόντρα στην Ουνικάχα. Ο Οθέλο Χάντερ ισοφάρισε προσωρινά σε 62-62, έπειτα από επαναφορά της μπάλας και αφού έπιασε στον ύπνο την άμυνα της Μάλαγα. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι δυο ομάδες θα έλυναν τις διαφορές τους στην παράταση, ο Τζέισον Γκρέιντζερ πέτυχε ένα απίστευτο μπάζερ μπίτερ που ''ξέρανε'' τη Σιένα και χάρισε στην Ουνικάχα την πρόκριση στο TOP-16 της Euroleague.

Αυτό θα πει ειρωνεία!

Η ιστορία επαναλήφθηκε με τον χειρότερο τρόπο για τον Βιτζιάνο

Αυτό που ελάχιστοι παρατήρησαν είναι πως αυτός που βρέθηκε να μαρκάρει τον Γκρέιντζερ ήταν ο Τζεφ Βιτζιάνο! Ο Ιταλός φόργουορντ που ''σφράγισε'' τις δύο από τις τρεις φετινές νίκες της Σιένα στην Euroleague με καλάθια σε ''νεκρό'' χρόνο (σ.σ. 73-75 στη Μάλαγα, 60-59 τη Ζιελόνα Γκόρα), δέχτηκε το μπάζερ μπίτερ που άφησε εκτός συνέχειας την Μοντεπάσκι. Αυτό θα πει ειρωνεία!

TAGS EUROLEAGUE ΣΙΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ