EUROLEAGUE

"Ύμνοι" για Κούζμιτς από Γιόβιτς

"Ύμνοι" για Κούζμιτς από Γιόβιτς

Ο Στέφαν Γιόβιτς κλήθηκε να σχολιάσει τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ερυθρού Αστέρα, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον Όγκνιεν Κούζμιτς.

Στον Παναθηναϊκό πέρασε και δεν ακούμπησε, αλλά στον Ερυθρό Αστέρα άπαντες φιλοδοξούν να δείξει πλήρως τις αγωνιστικές του δυνατότητες. Ο Όγκνιεν Κούζμιτς πήρε την απόφαση να επαναπατριστεί φέτος, με σκοπό να βοηθήσει τους "ερυθρόλευκους" να συνεχίσουν στον ίδιο επιτυχημένο δρόμο.

Κι όπως φαίνεται, οι νέοι συμπαίκτες του βλέπουν στο πρόσωπό του τον παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά τη νέα αγωνιστική περίοδο. Πάρτε για παράδειγμα αυτά που είπε ο Στέφαν Γιόβιτς για τον 26χρονο σέντερ, ο οποίος " είναι ένας πολύ καλός χαρακτήρας, που ακούει και βελτιώνεται διαρκώς. Είναι πολύ δραστήριος στο παρκέ και προσπαθεί πάντα για το καλύτερο".

Ο βασικός πόιντ γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα εξήγησε ότι " δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα στο παρκέ, υπάρχει πολύς χώρος για βελτίωση ακόμα. Είναι νέος, αθλητικός και πολύ δραστήριος. Έχει πολλά προσόντα στην επίθεση, αλλά επίσης στην άμυνα κάνει πολλή δουλειά. Χρησιμοποιεί καλά το σώμα, τα χέρια και τα πόδια του, κι αυτό κάνει πιο εύκολη τη δουλειά των υπολοίπων".

Τόνισε μάλιστα πως "αν δεν είναι καλά αυτός, τότε θα έχουμε πρόβλημα στην EuroLeague. Μου αρέσει πολύ που δεν είναι ισχυρογνώμων και μαθαίνει γρήγορα, ακούει, προσαρμόζεται".

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ