EUROLEAGUE

Τζένκινκς: "Το Βελιγράδι είναι το σπίτι μου"

Τζένκινκς: "Το Βελιγράδι είναι το σπίτι μου"

Ο Τσαρλς Τζένκινς αποχώρησε από τον Ερυθρό Αστέρα για την Αρμάνι όμως δεν ξεχνάει τους "Delije" και όσα έζησε στη Hala Pionir, ευχαριστώντας με ανοικτή επιστολή την πρώην ομάδα του (VIDEO).

Ο Τσαρλς Τζένκινς αποχώρησε από τον Ερυθρό Αστέρα έπειτα από μια διετία για λογαριασμό της Αρμάνι Μιλάνο και ευχαρίστησε την πρώην ομάδα του για όσα έζησε στο Βελιγράδι.

Η συγκινητική επιστολή του Τσαρλς Τζένκινς

"Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στον Ερυθρό Αστέρα και την ευκαιρία που μου δόθηκε να αγωνιστώ σε αυτή την ομάδα. Δεν θα ξεχάσω την εμπειρία που έζησα τα προηγούμενα δυο χρόνια. Κατ' αρχάς, θα ήθελα να ευχαριστήσω το προπονητικό τιμ, τον κόουτς Ράντονιτς και τους συμπαίκτες μου. Σας ευχαριστώ για τα μαθήματα που μου δώσατε αυτό το διάστημα που έζησα εδώ.

Θα ήθελα, επίσης, να ευχαριστήσω προσωπικά τον Ντέγιαν Ράντονιτς, ο οποίος με πίστεψε και μου έδωσε την ευκαιρία να πάρω κρίσιμες αποφάσεις σε κρίσιμους αγώνες. Με βοήθησε να ωριμάσω ως παίκτης και ως άνθρωπος. Ένα ευχαριστώ δεν είναι αρκετό! Είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ μαζί με σπουδαίους παίκτες στη σέρβικη λίγκα. Δώσαμε τα πάντα, είτε είχαμε απέναντί μας το ντέρμπι με την Παρτίζαν, είτε άλλα εύκολα παιχνίδια. Ήταν τεράστια ευχαρίστηση να αγωνίζομαι εδώ.

Τις πιο όμορφες στιγμές τις έζησα με τον κόσμο του Ερυθρού Αστέρα. Θέλω να ευχαριστήσω κάθε φαν ξεχωριστά για την εμπιστοσύνη του, ανεξάρτητα με το αν έπαιζα καλά ή όχι. Το πάθος και η ένταση που έβγαζαν σε κάθε παιχνίδι είναι κάτι που δεν πρόκειται να ξεχάσω, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Οι "Delije" είναι η οικογένειά μου. Το Βελιγράδι θα είναι πάντα το σπίτι μου".

Τσαρλς Τζένκινς vs Παρτίζαν (Playoffs Αδριατικής Λίγκας, 2015)

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ