EUROLEAGUE

Τόμπσον: "Δεν έχω ξαναζήσει κάτι παρόμοιο"

Τόμπσον: "Δεν έχω ξαναζήσει κάτι παρόμοιο"

Ο Ράιαν Τόμπσον είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ερυθρού Αστέρα, με τον 26χρονο γκαρντ να δηλώνει ενθουσιασμένος από αυτά που συνάντησε μέχρι τώρα στο Βελιγράδι.

Αφού έκανε σπουδαία πράγματα με τη φανέλα της Μπάμπεργκ τη χρονιά που ολοκληρώθηκε (σ.σ.: 12 πόντοι και 2.2 ασίστ ανά παιχνίδι στο Eurocup), ο Ράιαν Τόμπσον κέρδισε ένα καλό συμβόλαιο στον Ερυθρό Αστέρα.

Οι "ερυθρόλευκοι" αγωνίζονται εκ νέου στην Euroleague, με τον Ντέγιαν Ράντονιτς να βλέπει στο πρόσωπο του 26χρονου γκαρντ τον παίκτη που θα δώσει λύσεις στο επιθετικό κομμάτι. " Οι πρώτες εντυπώσεις είναι εξαιρετικές", δήλωσε αρχικά το νέο μεταγραφικό απόκτημα των "ερυθρόλευκων", που προσγειώθηκε στο Βελιγράδι την Τρίτη (1/9). Για να επισημάνει πως " είμαι λίγο κουρασμένος από το ταξίδι, αλλά την ίδια ώρα ενθουσιασμένος από την ευκαιρία που έχω στην καριέρα μου".

Αυτό που τον εντυπωσίασε πάντως ήταν το γεγονός πως " κάποιοι με αναγνώρισαν στο αεροδρόμιο και μου ζήτησαν να βγούμε φωτογραφία. Δεν μου έχει ξανατύχει. Δεν έχω παίξει ακόμη στον Ερυθρό Αστέρα, κι όμως ο κόσμος μου έδειξε πως με αγαπά. Ανυπομονώ να ενταχθώ στην ομάδα και να γράψουμε ιστορία".

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ