EUROLEAGUE

"Θέλουμε να δούμε πόσο μακριά έχουμε φτάσει"

"Θέλουμε να δούμε πόσο μακριά έχουμε φτάσει"

Ο Ερυθρός Αστέρας προετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα σεζόν. Ο Μπόμπαν Μαργιάνοβιτς μιλά για το στάδιο αυτό, για το νεανικό ρόστερ αλλά και το πρώτο φιλικό τεστ του συλλόγου.

Ο Ερυθρός Αστέρας βρίσκεται στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του για τη νέα χρονιά, ώστε να παρουσιαστεί πανέτοιμος στις υποχρεώσεις του τόσο στην Euroleague - είναι αντίπαλος του Ολυμπιακού- όσο και στα πρωταθλήματα που συμμετέχει.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο Μπόμπαν Μαργιάνοβιτς αναφέρθηκε στη νεανική ομάδα που έχει δημιουργήσει η ομάδα αλλά και για τον πρώτο φιλικό αγώνα με τη Πλοϊέστι, του Μιχάλη Πελεκάνου.

"Τα πάμε πολύ καλά, Νομίζω πως θα συμφωνήσουμε όλοι ότι χρόνος πρέπει να αντικατοπτρίζεται και στο αποτέλεσμα. Τώρα επικεντρωνόμαστε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ώστε να προχωρήσει χωρίς κάποιο τραυματισμό. Ο καθένας έχει διαφορετικό σώμα και προσαρμόζεται διαφορετικά στην όλη προσπάθεια. Η διαδικασία τώρα είναι ευκολότερη απ΄ότι η πρώτη στο Ζέλεζνικ, αλλά θέλουμε να ξεπεράσουμε το δύσκολο στάδιο για το πως όλοι θα πρέπει να προσπαθήσουμε να φτάσουμε στους στόχους μας κατά τη διάρκεια της σεζόν", είπε, αρχικά, ο 26χρονος σέντερ και συνέχισε μιλώντας για τη νεανική ομάδα που έχει φτιάξει ο Ερυθρός Αστέρας:

"Όλοι είναι εξαιρετικοί παίκτες και καλά παιδιά, οι παίκτες που ήρθαν να συμπληρώσουν το ρόστερ είναι αξιόλογοι και η κατάρτιση είναι υψηλής ποιότητας. Χρειαζόμαστε ακόμη τέσσερις παίκτες, αλλά υπάρχουν παιδιά που μας βοηθούν πολύ, αντισταθμίζοντας την απουσία όσων βρίσκονται με τις εθνικές τους ομάδες. Ήρθαν και κάποιοι νέοι παίκτες και αυτό έχει αλλάξει το πρόγραμμά μας. Ο κόουτς έχει ένα σχέδιο, το οποίο ακολουθούμε στην προπόνηση, αφότου ήρθαμε στο Ζλάντιμπορ".

Τέλος, ο Μπόμπα Μαριάνοβιτς σχολίασε και το πρώτο τεστ προετοιμασίας που θα δώσει ο Ερυθρός Αστέρας: "Σχετικά με τη Πλοϊέστι γνωρίζω τα πάντα. Πέρυσι παίξαμε μαζί τους και ξέρω τους μισούς παίκτες και όλο το τεχνικό επιτελείο. Έπαιξαν με τον γνώριμό μου Λάμποβιτς. Αυτό είναι και το πρώτο μας τεστ, αλλά νωρίτερα το έθεσα ως ματς προετοιμασίας. Ξεκινήσαμε μόλις 15 ημέρες πριν και θέλουμε να δούμε πόσο μακριά έχουμε φτάσει, ιδιαίτερα σωματικά".

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ