EUROLEAGUE

Σχορτσανίτης: "Πάντα έπαιζα σε μεγάλες ομάδες"

Σχορτσανίτης: "Πάντα έπαιζα σε μεγάλες ομάδες"

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης εξήγησε πως δεν αμφέβαλε στιγμή για το ενδεχόμενο να παίξει στον Ερυθρό Αστέρα, αποθέωσε τους Delije και μίλησε για τα... ιδιαίτερα που του έκανε ο Μίλος Τεόντοσιτς!

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα αφού οι Σέρβοι ανακοίνωσαν χθες (2/8) την απόκτηση του πρώην σέντερ της Μακάμπι .

Ο "Σόφο" θα βρίσκεται στο Βελιγράδι στις 23 Αυγούστου ώστε να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των "ερυθρόλευκων" του Βελιγραδίου ενώ αναφέρθηκε στη συμφωνία του με την ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς.

"Είμαι πολύ χαρούμενος για τη συμφωνία με τον Ερυθρό Αστέρα. Πρόκειται για μια ομάδα με μεγάλη παράδοση. Το Βελιγράδι είναι μια πόλη όπου μπορείς να καταλάβεις το πόσο σημαντικό είναι το μπάσκετ σε κάθε σου βήμα! Όταν ο εκπρόσωπός μου με ενημέρωσε ότι ο Ερυθρός Αστέρας ενδιαφέρεται για την περίπτωσή μου, δεν υπήρξε στιγμή που να νιώσω αμφιβολία! Δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία ότι θα αγωνιστώ σε αυτή την ομάδα τη νέα σεζόν. Πάντα έπαιζα σε μεγάλες ομάδες. Ήταν προτεραιότητά μου, λοιπόν, να συνεχίσω την καριέρα μου σε ένα μεγάλο κλαμπ, σε αυτή τη μεταβατική περίοδο της ζωής μου".

Πρόσθεσε, δε, πως: "Στο παρελθόν αγωνίστηκα μπροστά σε ένθερμους οπαδούς. Στην Ελλάδα, το Ισραήλ, την Ιταλία... Είναι αλήθεια ότι οι φίλαθλοι του Αστέρα δημιουργούν μια απίστευτη ατμόσφαιρα. Είναι γνωστοί γι' αυτό σε όλη την Ευρώπη! Οφείλω να παραδεχτώ ότι πάντα είχα ιδιαίτερες σχέσεις με τους φιλάθλους. Γι' αυτό, ακριβώς, αναφέρομαι στον κόσμο του Ερυθρού Αστέρα. Κάνουν κάτι μοναδικό στα εντός έδρας παιχνίδια τους, κάτι πραγματικά απίστευτο. Ανυπομονώ να το ζήσω".

Εν συνεχεία ο Έλληνας σέντερ υποσχέθηκε πως: "Σε κάθε παιχνίδι θα δίνω το 110%. Θα παλεύω σε κάθε φάση, για κάθε μπάλα. Θα παίζω με όλη μου την καρδιά ώστε η ομάδα μου να κερδίζει σε κάθε παιχνίδι". Οι άνθρωποι του Ερυθρού Αστέρα ρώτησαν τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη αν ξέρει κάποια λέξη στα σέρβικα. Τι τους απάντησε; "Γνωρίζω τη λέξη «αδελφός». Έμαθα κάποιες λέξεις από τον Μίλος Τεόντοσιτς, τον πρώην συμπαίκτη μου στον Ολυμπιακό".

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ