EUROLEAGUE

Στο Βελιγράδι με λεωφορείο ο Σχορτσανίτης

Στο Βελιγράδι με λεωφορείο ο Σχορτσανίτης

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης αφίχθη σήμερα (24/08) στο αεροδρόμιο "Nikola Tesla" προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Ερυθρού Αστέρα κι εν συνεχεία μετέβη στο κέντρο του Βελιγραδίου με... λεωφορείο.

Ο Ερυθρός Αστέρας ξεκίνησε την προετοιμασία του στις 10 Αυγούστου ενώ ο προπονητής των "ερυθρόλευκων" Ντέγιαν Ράντονιτς εξήγησε τους λόγους που ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης έπραξε σωστά και προτίμησε τους Σέρβους για να συνεχίσει την καριέρα του.

Οι Σέρβοι προέρχονται από την πιο πετυχημένη σεζόν της ιστορίας τους, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος (σ.σ. sweep στη σειρά των τελικών με την Παρτίζαν), του "Radivoj Korac Kupa" και της Αδριατικής Λίγκας ενώ "γέμισαν" τη ρακέτα τους με την προσθήκη του Έλληνα σέντερ, ο οποίος βρίσκεται από σήμερα (24/8) στο Βελιγράδι ώστε να ξεκινήσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.

Ο "Σόφο" αφίχθη στο αεροδρόμιο "Nikola Tesla" στις 17:15 κι εν συνεχεία μετέβη στις εγκαταστάσεις του Αστέρα ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, να τεθεί στη διάθεση των δημοσιογράφων και να προπονηθεί με τους νέους του συμπαίκτες. Όλα αυτά, χρησιμοποιώντας... αστικό λεωφορείο αντί για κάποιο όχημα της ομάδας, έχοντας έτσι μια πρώτη γνωριμία με το Βελιγράδι.

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ