EUROLEAGUE

''Στην Kombank Arena με Ολυμπιακό''

''Στην Kombank Arena με Ολυμπιακό''

Ο Διευθυντής της Kombank Arena, Τζόρτζε Μιλουτίνοβιτς, επιβεβαίωσε ότι ο Ερυθρός Αστέρας θα δώσει όλους τους εντός έδρας αγώνες της Euroleague 2014-15 στη μεγάλη αρένα του Βελιγραδίου αντί της Hala Pionir.

Οι Σέρβοι απέτυχαν παταγωδώς στο Final Four της Αδριατικής Λίγκας όμως η αδυναμία της Τσιμπόνα να συμμετάσχει στην Euroleague έδωσε την ευκαιρία στον Ερυθρό Αστέρα να αγωνιστεί απευθείας στους ομίλους της διοργάνωσης.

Η ''Zvezda'' κληρώθηκε στον Δ' όμιλο μαζί με τον Ολυμπιακό, τη Βαλένθια, τη Λαμποράλ Κούτσα, τη Γαλατάσαραϊ και τη Νεπτούνας. Παράλληλα, θα δώσει τους εντός έδρας αγώνες της στην Kombank Arena του Βελιγραδίου, εκεί όπου οι ''Delije'' έκαναν ρεκόρ προσέλευσης σε αγώνα EuroCup με 24.232 φιλάθλους στην περσινή αναμέτρηση με την Μπουντιβέλνικ!

''Ο Ερυθρός Αστέρας θα δώσει πέντε εντός έδρας αγώνες της Euroleague στη μεγάλη αρένα. Ελπίζουμε να το κάνει για άλλους εφτά αγώνες στο TOP-16!'' ανέφερε χαρακτηριστικά ο Διευθυντής της Kombank Arena, Τζόρτζε Μιλουτίνοβιτς, σε ραδιοφωνικό σταθμό του Βελιγραδίου.

Οι Σέρβοι παίζουν διαδοχικά εντός έδρα με τη Γαλατάσαραϊ (16/10), τη Βαλένθια (30/10), τον Ολυμπιακό (7/11), τη Νεπτούνας (27/11) και τη Λαμποράλ Κούτσα, σε ημερομηνία που δεν έχει ακόμα οριστεί.

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ