EUROLEAGUE

Στην Kombank Arena το Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός

Στην Kombank Arena το Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός

Ο Ερυθρός Αστέρας ενημέρωσε ότι ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό (11/3) θα διεξαχθεί παρόντος του Τζόρντι Μπερτομέου στο μεγάλο γήπεδο του Βελιγραδίου, την Kombank Arena, και όχι στην παραδοσιακή του έδρα, τη Hala Pionir (VIDEO)!

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται την επόμενη Παρασκευή στο Βελιγράδι (11/3) απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα και οι Σέρβοι ανακοίνωσαν σήμερα ότι το σπουδαίο ματς με τους "πράσινους" θα διεξαχθεί στο μεγάλο γήπεδο του Βελιγραδίου, την επιβλητική Kombank Arena!

Το παιχνίδι θα παρακολουθήσει από κοντά ο πρόεδρος και ο εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague Basketball, Τζόρντι Μπερτομέου.

O Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τους Σέρβους στο Βελιγράδι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Η αρχή έγινε τη σεζόν 2013-14, όταν οι "πράσινοι" με προπονητή τον Αργύρη Πεδουλάκη επικράτησαν με 86-90 (74-74 κ.α.) στην παράταση, σε ένα παιχνίδι που ο Νίκος Παππάς είχε 24 πόντους με 8/10 βολές, 5/9 δίποντα και 2/2 τρίποντα, ρίχνοντας στο καναβάτσο τη Zvezda! Το παιχνίδι διεξήχθη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της regular season.

Πέρσι ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στη Hala Pionir με 69-68. Ήταν η τελευταία αγωνιστική του TOP-16, εκεί όπου οι "πράσινοι" του Ντούσκο Ιβάνοβιτς ήθελαν νίκη επί των Σέρβων ή νίκη της Μακάμπι επί της Άλμπα. Εν τέλει η "ομάδα του λαού" επικράτησε στο Βερολίνο κι έστειλε τον Παναθηναϊκό στα playoffs, κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.


br>
TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ