EUROLEAGUE

Η έκπληξη στον Σχορτσανίτη!

Η έκπληξη στον Σχορτσανίτη!

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης πήρε το λεωφορείο για το κέντρο του Βελιγραδίου όταν οι φίλοι του Ερυθρού Αστέρα άρχισαν να τραγουδούν συνθήματα και να βγάζουν σημαίες και λάβαρα της Zvezda! Δείτε την έκπληξη στον "Σόφο" (VIDEO).

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης "προσγειώθηκε" χθες στο αεροδρόμιο "Nikola Tesla" κι εν συνεχεία μετέβη στο Βελιγράδι με... αστικό λεωφορείο , αντί για κάποιο όχημα του Ερυθρού Αστέρα. Σήμερα ο Έλληνας σέντερ αποκάλυψε την έκπληξη που του επιφύλαξαν οι άνθρωποι της Zvezda!

Ο "Σόφο" επισκέφτηκε σήμερα το γήπεδο της FMP στο Ζελέζνικ, φόρεσε τα ερυθρόλευκα του Ερυθρού Αστέρα, έκανε τα πρώτα σουτάκια κι εν συνεχεία μίλησε για το... πάρτι που στήθηκε στο λεωφορείο.

"Ένιωσα τεράστια έκπληξη! Οι άνθρωποι του Ερυθρού Αστέρα μου εξήγησαν ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το αμάξι που θα με μετέφερε στις εγκαταστάσεις της ομάδας για τις ιατρικές εξετάσεις. Ακολούθως μπήκαμε στο λεωφορείο και έπειτα από λίγο άρχισαν απίθανα πράγματα! Άκουσα να παίζονται συνθήματα του Ερυθρού Αστέρα κι εν συνεχεία οι επιβάτες που βρίσκονταν μαζί μου στο λεωφορείο άρχισαν να βγάζουν τις μπλούζες τις, φορώντας από μέσα t-shirts της ομάδας! Άνοιξαν τα παράθυρα κι άρχισαν να κρεμούν λάβαρα και σημαίες του Αστέρα! Έμεινα έκπληκτος! Πρέπει να παραδεχτώ ότι το απόλαυσα".

Η έκπληξη στον Σχορτσανίτη!

Τι γνώμη έχει για τους Delije; "Αντιμετώπισα στο παρελθόν τον Ερυθρό Αστέρα και γνωρίζω τι ακριβώς συμβαίνει με τους φιλάθλους του. Είναι πάντα στο πλευρό της ομάδας και αυτό μου αρέσει πολύ. Μου αρέσουν οι ομάδες που έχουν την 100% στήριξη από τους οπαδούς τους, που έχουν μια ισχυρή βάση φιλάθλων. Όταν νιώθεις την ένταση και την ενέργεια από τις εξέδρες, τότε προσπαθείς να δίνεις τα πάντα στο γήπεδο".

Πρόσθεσε, δε, πως: "Έπαιξα στην Ελλάδα για πολλά χρόνια. Εκεί το κοινό δεν είναι τόσο φιλικό. Η Σερβία έχει απίστευτους φίλους του μπάσκετ, μεγάλη μπασκετική παράδοση και ιστορία. Μπορείς να καταλάβεις αμέσως ότι ο κόσμος σέβεται το άθλημα, σε κάθε παιχνίδι στην Euroleague. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να παίζεις στη Hala Pionir και την Kombank Arena, όπου τα συναισθήματα είναι πάντα στο... κόκκινο! Είναι πολύ ξεχωριστό να παίζεις μπροστά στους φίλους του Ερυθρού Αστέρα. Ανυπομονώ να ζήσω αυτή την ατμόσφαιρα".

Η έκπληξη στον Σχορτσανίτη!

Πλέον ο "Σόφο" καλείται να "μπει στα παπούτσια" του Μπόμπαν Μαριάνοβιτς και να καλύψει το κενό του Σέρβου σέντερ, ο οποίος αποχώρησε για το ΝΒΑ και τους San Antonio Spurs. "Είναι τρομερή εμπειρία να παίζεις αντίπαλος με τον Μαριάνοβιτς. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης, ξέρει πολύ καλά το μπάσκετ. Έδωσε τα πάντα στον Ερυθρό Αστέρα, γνωρίζω ότι είναι δύσκολο να τον αντικαταστήσω όμως θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό".

Η έκπληξη στον Σχορτσανίτη!

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ