EUROLEAGUE

Στα 31 του ανέλαβε τον Ερυθρό Αστέρα ο Αλιμπίγιεβιτς

Στα 31 του ανέλαβε τον Ερυθρό Αστέρα ο Αλιμπίγιεβιτς

Ο Ντούσαν Αλιμπίγιεβιτς θα γίνει ο νεαρότερος προπονητής στην Turkish Airlines EuroLeague της σεζόν 2017-18, καθώς στα 31 του ανέλαβε τον Ερυθρό Αστέρα!

Ένας από τους πιο πολλά υποσχόμενους νεαρούς προπονητές του σερβικού μπάσκετ θα κάθεται από τη νέα σεζόν στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα. Ο μόλις 31 ετών Ντούσαν Αλιμπίγιεβιτς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των πρωταθλητών Σερβίας, αντικαθιστώντας τον Ντέγιαν Ράντονιτς. Ο Αλιμπίγιεβιτς μόλις τον περασμένο Απρίλιο ανέλαβε τις τύχες της Ζελέζνικ (FMP) και θεωρείται ένας από τους πιο ανερχόμενους προπονητές στη γειτονική χώρα.

Μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση ως παίκτης της Βοϊβοντίνα ο Αλιμπίγιεβιτς ανέλαβε χρέη προπονητή στην ίδια ομάδα και εν συνεχεία μεταπήδησε στη Νόβι Σαντ, ενώ έχει υπάρξει στο παρελθόν ασίσταντ κόουτς στις εθνικές ομάδες Παίδων και Νέων της Σερβίας το 2014, κατακτώντας μάλιστα και ένα μετάλλιο (χάλκινο) με τη δεύτερη.

Ένας από τους συνεργάτες του Αλιμπίγιεβιτς στον Ερυθρό Αστέρα θα είναι και ο Μιλένκο Τόπιτς, ο οποίος είχε κλείσει την καριέρα του στο Ρέθυμνο.

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ