EUROLEAGUE

Ράντονιτς: "Σε σούπερ φόρμα ο Παναθηναϊκός!"

Ράντονιτς: "Σε σούπερ φόρμα ο Παναθηναϊκός!"

O Ερυθρός Αστέρας εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs της Αδριατικής Λίγκας και ο κόουτς των Σέρβων, Ντέγιαν Ράντονιτς, παραδέχτηκε ότι δεν αρκεί μια καλή εμφάνιση απέναντι στους "πράσινους" του Σάσα Τζόρτζεβιτς!

Στο τελευταίο του παιχνίδι πριν από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην Kombank Arena, ο Ερυθρός Αστέρας επικράτησε της Κρκα για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στην Αδριατική Λίγκα κι έτσι εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας στην ημιτελική σειρά των playoffs με την Τσεντεβίτα.

Πλέον οι Σέρβοι στρέφονται στο ματς με τον Παναθηναϊκό (11/3, 21:00), εκεί όπου η νίκη είναι το ζητούμενο για την ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς ώστε να παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης στα προημιτελικά της Euroleague. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Kombank Arena παρουσία οπαδών μόνο του Ερυθρού Αστέρα αφού οι πρωταθλητές Σερβίας απέρριψαν το αίτημα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για 200 εισιτήρια. Παρεμπιπτόντως, ο πρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague Basketball, Τζόρντι Μπερτομέου, θα βρεθεί στο Βελιγράδι για το σπουδαίο παιχνίδι.

Ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, λοιπόν, αναφέρθηκε στη συνέχεια των υποχρεώσεων των Σέρβων: "Ακολουθεί μια σειρά πολύ δύσκολων αγώνων για εμάς μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ματς που θα κρίνουν την πορεία και το μέλλον μας στις διοργανώσεις όπου συμμετέχουμε. Πλέον έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, στην Euroleague. Είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο ματς! Οι αντίπαλοί μας βρίσκονται σε σούπερ φόρμα κι έτσι δεν αρκεί μια καλή εμφάνιση απέναντί τους. Θέλουμε να είμαστε υγιείς και να δώσουμε το μάξιμουμ απέναντι στην ελληνική ομάδα. Θυμίζω, βέβαια, ότι υπάρχουν πέντε παιχνίδια για το τέλος του Top-16 επομένως δεν πρέπει να κοιτάμε πολύ μακριά".

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ