EUROLEAGUE

Ράντονιτς: "Το σωστό περιβάλλον για τον Σχορτσανίτη"

Ράντονιτς: "Το σωστό περιβάλλον για τον Σχορτσανίτη"

Ο Ερυθρός Αστέρας ξεκινάει την προετοιμασία του στις 10 Αυγούστου και ο κόουτς Ντέγιαν Ράντονιτς εξήγησε τους λόγους που ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης έπραξε σωστά και προτίμησε τους Σέρβους για να συνεχίσει την καριέρα του.

H σεζόν 2014-15 έκλεισε ιδανικά για τον Ερυθρό Αστέρα αφού μετά το "Radivoj Korac Kupa", την πρόκριση στο TOP-16 της Euroleague και την κατάκτηση της Αδριατικής Λίγκας, η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Σερβίας με sweep στη σειρά με την Παρτίζαν.

Πλέον ο Μαυροβούνιος προπονητής θα προσπαθήσει να δημιουργήσει μια εξίσου ανταγωνιστική ομάδα μετά τις αποχωρήσεις των Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, Νίκολα Κάλινιτς, Τσαρλς Τζένκινς και Μάρκους Ουίλιαμς. Η αρχή έγινε με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, ο οποίος καλείται πλέον να μπει στα παπούτσια του Μαριάνοβιτς και να καλύψει το κενό του Σέρβου σέντερ.

Ο Ράντονιτς εξήγησε τους λόγους που ο "Σόφο" έπραξε σωστά και προτίμησε τον Ερυθρό Αστέρα, κάνοντας λόγο για το ιδανικό περιβάλλον!

"Ο Ερυθρός Αστέρας είναι το κατάλληλο περιβάλλον για τον Σοφοκλή. Για την ακρίβεια, είναι η ομάδα όπου ο Σόφο θα μπορέσει να εξελιχτεί και να προοδεύσει. Δείτε τι έγινε φέτος. Δεν είναι καθόλου συμπτωματικό το ότι ο Μαριάνοβιτς συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη πεντάδα της Euroleague κι εν συνεχεία υπέγραψε στους San Antonio Spurs. Ο Νίκολα Κάλινιτς αποτελεί τη μεγαλύτερη σε αξία μεταγραφή στην ιστορία του Ερυθρού Αστέρα, με τη μετακίνησή του στη Φενέρμπαχτσε. Θεωρώ ότι θα έχουμε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική ομάδα και τη νέα σεζόν".

Η πρώτη συνάντηση των Σέρβων για τη νέα σεζόν είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Δευτέρα (10/8) ενώ ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης θα βρεθεί στο Βελιγράδι στις 23 Αυγούστου ώστε να ενσωματωθεί στην προετοιμασία.

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ