EUROLEAGUE

Πονάει στην μέση ο Γιόβιτς, απίθανο να παίξει

Πονάει στην μέση ο Γιόβιτς, απίθανο να παίξει

Ο Στέφαν Γιόβιτς έχει ενοχλήσεις στην μέση, προπονήθηκε χαλαρά στο πρόγραμμα του Ερυθρού Αστέρα και οι Σέρβοι εκτιμούν πως είναι απίθανο να καταφέρει να παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό (VIDEO).

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ: Νότης Ψιλόπουλος

Ο Στέφαν Γιόβιτς είναι το "μυαλό" του φετινού Ερυθρού Αστέρα, με τον 26χρονο Σέρβο γκαρντ να πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν. Σε 22 ματς στην EuroLeague, έχει μέσο όρο 7.9 πόντους, 5.8 ασίστ και 1.3 κλεψίματα ανά αγώνα, δίνοντας μεγάλη ώθηση στην ομάδα του σε δημιουργία και επίθεση.

Τις τελευταίες μέρες, όμως, ο Ερυθρός Αστέρας έχει μάθει να ζει χωρίς εκείνον. Ο Στέφαν Γιόβιτς ταλαιπωρείται με έντονες ενοχλήσεις στην μέση, οι πόνοι δεν έχουν υποχωρήσει και οι Σέρβοι χαρακτηρίζουν απίθανη την συμμετοχή του ποιοτικού πλέι-μέικερ στην αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό.

Στην τελευταία προπόνηση, όπως θα δείτε και στο παρακάτω VIDEO, ο Στέφανο Γιόβιτς προπονήθηκε χαλαρά μαζί με τους συμπαίκτες του, δοκιμάζοντας σουτ. Όσον αφορά την προσέλευση του κόσμου, το ματς πάει για sold-out, καθώς έχουν απομείνει λιγότερο από 1.000 εισιτήρια.

Η προπόνηση του Ερυθρού Αστέρα σε VIDEO:

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ