EUROLEAGUE

Ομιτς: "Δεν άκουσα να με γιουχάρουν οι φίλαθλοι του Ερυθρού Αστέρα"

Ομιτς: "Δεν άκουσα να με γιουχάρουν οι φίλαθλοι του Ερυθρού Αστέρα"
EUROLEAGUE

Με τους οργανωμένους φιλάθλους του Ερυθρού Αστέρα να τον γιουχάρουν κατά την διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο Άλεν Όμιτς δήλωσε πως δεν κατάλαβε κάτι και πώς πήγε στην ομάδα για να παίξει μπάσκετ.

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Ερυθρού Αστέρα, "Delije", ήταν ξεκάθαροι την στιγμή της ανακοίνωσης της απόκτησης του Άλεν Όμιτς: Δεν τον συμπαθούν επειδή έχει καταγωγή από την Βοσνία (ο ίδιος αγωνίζεται στην εθνική Σλοβενίας) και σκοπεύουν να κάνουν αποχή από τους αγώνες της ομάδας . Κι αν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό έκαναν.... εξαίρεση - λόγω της αδελφικής σχέσης που έχουν με τους "ερυθρόλευκους" - αυτό δεν τους εμπόδισε να δείξουν τα συναισθήματά τους προς τον Όμιτς κατά την διάρκεια του αγώνα.

Ο Όμιτς έγινε αντικείμενο έντονων αποδοκιμασιών από τους οργανωμένους φιλάθλους των Σέρβων, με την αλήθεια πάντως να είναι ότι το υπόλοιπο γήπεδο τον αποθέωσε όταν πέρασε για πρώτη φορά στο παρκέ για να καλύψει τα γιουχαρίσματα. Και, όπως φαίνεται, ο Όμιτς άκουσε μόνο τους δεύτερους.

" Δεν άκουσα να λέγεται κάτι εναντίον μου. Εγώ ήρθα να παίξω για αυτούς τους φιλάθλους, επειδή είναι οι καλύτεροι στην ιστορία, αλλά και να παίξω μπάσκετ" δήλωσε αρχικά ο Βοσνιοσλοβένος φόργουορντ μετά τη νίκη της ομάδας του , για να συμπληρώσει: " Παίζω για να κερδίσω και δεν άκουσα τίποτα από αυτά που μου λέτε. Εγώ ήρθα για να παλεύωσ το παρκέ. Το μπάσκετ είναι η ζωή μου. Ειλικρινά απλώς χαίρομαι που κερδίσαμε. Ξέρω ότι μπορώ να εμφανιστώ καλύτερος στην συνέχεια και θα προπονηθώ ακόμα πιο σκληρά στην συνέχεια. Ήταν μία σημαντική νίκη για εμάς".

Για την ιστορία, οι "Delije" ανακοίνωσαν μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ότι σκοπεύουν να κάνουν πράξη την απειλή τους και θα μποϊκοτάρουν τα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας επειδή στο ρόστερ της υπάρχει "ένας παίκτης που δεν χρειαζόμαστε".

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ