EUROLEAGUE

''Οι γίγαντες κάνουν θόρυβο όταν πέφτουν!''

''Οι γίγαντες κάνουν θόρυβο όταν πέφτουν!''

Ο Ερυθρός Αστέρας θα αντιμετωπίσει τεράστια μεγέθη στο TOP-16, μεταξύ αυτών και τον Παναθηναϊκό όμως ο Μάρκους Γουίλιαμς δεν δείχνει να αγχώνεται ιδιαίτερα! Τι είπε για τους αγώνες με τη Γαλατά.

Η νίκη του Ερυθρού Αστέρα επί της Λαμποράλ Κούτσα στην αυλαία της regular season έστειλε τους Σέρβους στον Ε' όμιλο μαζί με τις Ρεάλ, Μακάμπι, Παναθηναϊκό, Γαλατά, Μπαρτσελόνα, Ζαλγκίρις και Άλμπα.

Η ομάδα του κόουτς Ράντονιτς εξασφάλισε την πρόκριση στο TOP-16 της Euroleague για πρώτη φορά στην ιστορία της και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπη με την υπέρτατη πρόκληση. Να φανεί ανταγωνιστική απέναντι σε αντιπάλους-μεγαθήρια που πρωταγωνιστούν στη διοργάνωση.

Τι έχει να πει επ' αυτού ο Μάρκους Γουίλιαμς; ''Ο Ερυθρός Αστέρας θα παίξει για τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια στο TOP-16. Δεν πρόκειται να το διαπραγματευτούμε! Είναι ο μόνος τρόπος για να προκριθείς στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Υπάρχει μια παροιμία που λέει ότι όσο πιο μεγάλοι είναι οι γίγαντες, τόσο πιο μεγάλο θόρυβο κάνουν όταν πέφτουν! Έτσι ακριβώς έχει η κατάσταση και στον όμιλό μας''.

Οι Σέρβοι θα τεθούν εκ νέου αντιμέτωποι με τη Γαλατάσαραϊ, στη σκιά της δολοφονίας του Μάρκο Ίβκοβιτς στην Κωνσταντινούπολη κι ενώ ορίστηκε δικάσιμος στις 16 Ιανουαρίου για τον Κάντρι Ακτάς . ''Μιλάμε για νέες καταστάσεις. Δεν μπορούμε να ελέγχουμε τα πράγματα εκτός γηπέδου. Δεν μπορούμε να κατηγορούμε τους παίκτες της Γαλατάσαραϊ, δεν έκαναν κάτι λάθος''.

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ