EUROLEAGUE

Ο Νέλσον έστειλε στη Σερβία τον Ουίλιαμς

Ο Νέλσον έστειλε στη Σερβία τον Ουίλιαμς

Όταν ο Ερυθρός Αστέρας κάλεσε τον Μάρκους Ουίλιαμς, εκείνος πήρε τηλέφωνο τον ΝτεΜάρκους Νέλσον για να μάθει κάθε λεπτομέρεια για τους Σέρβους. Και μετά, είπε το "ναι".

Ήταν αρκετές οι ημέρες που ο Ερυθρός Αστέρας διεκδικούσε τον Μάρκους Ουίλιαμς, κρίνοντας πως αυτός είναι ο τύπος που θα καλύψει επάξια το κενό του ΝτεΜάρκους Νέλσον.

Ο Αμερικανός γκαρντ έψαχνε να βρει την επόμενη δουλειά του (μετά τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, με το συμβόλαιο του να του επιτρέπει την έξοδο, αφού οι Ρώσοι δεν προκρίθηκαν στη Euroleague) και θέλησε να μάθει λεπτομέρειες για τους εκπροσώπους της Σερβίας στην καλύτερη διοργάνωση της Ευρώπης, σε συλλογικό επίπεδο.

Τι έκανε; Πήρε τηλέφωνο τον ΝτεΜάρκους Νέλσον, ο οποίος βρισκόταν ήδη στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, παρ' όλα αυτά έκανε την καλύτερη διαφήμιση για τον Ερυθρό Αστέρα.

" Ήλθα σε επαφή με τον ΝτεΜάρκους και μου είπε τα καλύτερα. Αποθέωσε το Βελιγράδι, ως πόλη, ενώ μου είπε και τα καλύτερα για το επίπεδο ζωής εκεί. Επίσης, μου τόνισε ότι η ομάδα έχει τους καλύτερους οπαδούς. Πως δεν είχε ζήσει πουθενά αλλού την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φαν του Ερυθρού Αστέρα. Με διαβεβαίωσε ότι θα το απολαύσω".

Είχε την εμπειρία του φιλοξενούμενου. Τώρα θα αποκτήσει και αυτή του οικοδεσπότη. Τι θυμάται όμως, από το ματς της Λοκομοτίβ Κουμπάν με τον Αστέρα, στον πρώτο γύρο της τελευταίας Euroleague; "Πως ήταν πολύ θορυβώδες το κοινό. Ήταν απίστευτο περιβάλλον για να παίξεις μπάσκετ. Οι φαν ήταν διαρκώς κομμάτι του παιχνιδιού. Από την αρχή έως το τέλος. Ανυπομονώ να τους συναντήσω ξανά".

Ξέρει πως η νέα του ομάδα "είναι νεανική, αλλά έχει πολύ ταλέντο" και στόχος του είναι "να βοηθήσω με την εμπειρία μου, ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλες τις διοργανώσεις".

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ