EUROLEAGUE

Ο Τσόβιτς στηρίζει τον Ράντονιτς

Ο Τσόβιτς στηρίζει τον Ράντονιτς

Οι συνεχόμενες ήττες του Ερυθρού Αστέρα έχουν "φουντώσει" τη φημολογία περί αποχώρησης του Ντέγιαν Ράντονιτς, με τον Νεμπόισα Τσόβιτς να βάζει τέλος στα σενάρια. "Δεν θα φύγει", δήλωσε ο πρόεδρος των "ερυθρολεύκων".

Το ξεκίνημα της φετινής χρονιάς δεν είναι ακριβώς... καλό για τον Ερυθρό Αστέρα, ο οποίος βρίσκεται στην τελευταία θέση του α' ομίλου της Euroleague, μετρώντας μόλις μία νίκη μετά από τρεις αγώνες. Κι όχι μόνο αυτό, αφού οι δύο ήττες από Ρεάλ Μαδρίτης (98-71) και Χίμκι (91-53) ήταν ταπεινωτικές.

Το κακό φεγγάρι στο οποίο βρίσκεται η σερβική ομάδα σε συνδυασμό με την αποτυχημένη, όπως αποδείχθηκε, μεταγραφή του Σοφοκλή Σχορτσανίτη έφεραν πολύ γρήγορα τον Ντέγιαν Ράντονιτς στην πόρτα της εξόδου. Αυτό υποστήριξαν τουλάχιστον τα ΜΜΕ της Σερβίας, την ώρα που ο ίδιος αρνήθηκε κάθε φημολογία περί αποχώρησής του . Για να μην προχωρήσει (και ξεφύγει) το θέμα, υπήρξε προεδρική παρέμβαση.

Ο Νεμπόισα Τσόβιτς θέλησε να "κόψει τον βήχα" σε όσους οραματίζονται τον Ερυθρό Αστέρα δίχως τον Ντέγιαν Ράντονιτς στην άκρη του πάγκου του. " Η περσινή επιτυχία ξεχάστηκε γρήγορα από κάποιους, όχι όμως από εμάς. Ο κόουτς παίρνει πολλά... credits για την ομάδα που παρουσίασε πέρσι. Γι αυτό δεν πρόκειται να αποχωρήσει. Δεν γίνεται να θες να κάνεις βήματα προόδου και την ίδια ώρα να απολύεις τον προπονητή σου στο πρώτο "στραβό" αποτέλεσμα", δήλωσε ο "ισχυρός άνδρας" του Ερυθρού Αστέρα, πριν καταπιαστεί με το οικονομικό κομμάτι των δύο ηττών από Ρεάλ Μαδρίτης και Χίμκι.

" Οι ήττες είναι βαριές, αλλά θα μπορούσαν να είναι ακόμη χειρότερα τα πράγματα. Πέρσι χάσαμε ξανά με μεγάλη διαφορά από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μιλάμε για μία ομάδα που έχει 25 εκατομμύρια ευρώ, την ώρα που ο Αλεξέι Σβεντ της Χίμκι κοστίζει 3.4 εκατομμύρια ευρώ και ο Ταϊρίς Ράις άλλα 3.3 εκατομμύρια ευρώ. Εμείς δεν έχουμε τόσα χρήματα να διαθέσουμε", πρόσθεσε.

Παρεμπιπτόντως, οι "ερυθρόλευκοι" μπορούν να αντιστρέψουν το κλίμα αρχής γενομένης από απόψε (2/11) και την αναμέτρηση με την Παρτίζαν. Σύμφωνοι, η μισητή αντίπαλος δεν βρίσκεται στο επίπεδο του πρόσφατου παρελθόντος, αλλά πάντοτε μια νίκη επί του "αιωνίου" αρκεί για να φτιάξει το κλίμα.

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ