EUROLEAGUE

Ο Τόμιτς θέλει τον Τιλί στον Ερυθρό Αστέρα

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μίλαν Τόμιτς καταστρώνει τα πλάνα του για τον Ερυθρό Αστέρα της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, με το όνομα του Κιμ Τιλί να αποτελεί προτεραιότητα για την ενίσχυση της front line των "ερυθρολεύκων".

Κάτι πάρα πολύ ενδιαφέρον δημιουργεί ο Μίλαν Τόμιτς στο Βελιγράδι , με τις κινήσεις του Ερυθρού Αστέρα τις τελευταίες ημέρες να δείχνουν πως ο 44χρονος τεχνικός θα βάλει ψηλά τον πήχη για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Δεν είναι μόνο ότι επενδύει σε παίκτες που έκαναν αισθητή την παρουσία τους πέρσι στην Aba Liga (βλ. Μάικλ Ότζο) ή το NCAA (βλ. Ντούσαν Ρίστιτς). Προσθέτει ταυτόχρονα εμπειρία και ποιότητα στο ρόστερ του, με την απόκτηση του Μάικ Τσίρμπες να είναι ενδεικτική .

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο Μίλαν Τόμιτς θέλει να πάρει στην Aleksandar Nikolic Hall κι έναν παίκτη που γνωρίζει καλά, από τη φετινή παρουσία του στον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον Κιμ Τιλί, ο οποίος αποχώρησε από το ΣΕΦ μετά από ένα χρόνο παρουσίας. Ο σοβαρός τραυματισμός που έβγαλε ο 30χρονος φόργουορντ στους προσαγωγούς και το πρόβλημα στα γόνατα στο φινάλε της σεζόν, δεν του επέτρεψαν να προσφέρει όσα ήθελε στον Ολυμπιακό.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως αμφισβητούνται η ποιότητα και τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του. Γι αυτό, ο Μίλαν Τόμιτς θέλει να ποντάρει στα... σίγουρα με την περίπτωση του.

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ