EUROLEAGUE

Ο Ράντονιτς για την... παραίτησή του!

Ο Ράντονιτς για την... παραίτησή του!

Ρώτησαν τον κόουτς του Ερυθρού Αστέρα, Ντέγιαν Ράντονιτς, αν σκέφτεται να υποβάλει την παραίτησή του μετά τη νέα συντριβή των Σέρβων από τη Χίμκι. Τι είχε να πει επί του θέματος ο 45χρονος προπονητής;

Το πρόσφατο -38 (91-53) του Ερυθρού Αστέρα στο Krylatskoye Sports Palace της Μόσχας από τη Χίμκι ήταν η πιο βαριά ήττα των Σέρβων έπειτα από 361 αγώνες στα ευρωπαϊκά κύπελλα!

Η Zvezda προέρχεται από την πιο πετυχημένη σεζόν της ιστορίας της με την κατάκτηση του πρωταθλήματος (με sweep στη σειρά των τελικών με την Παρτίζαν), του "Radivoj Korac Kupa" και της Αδριατικής Λίγκας ωστόσο το ξεκίνημα της εφετινής σεζόν δεν είναι αυτό που θα περίμεναν οι Σέρβοι, μετρώντας δυο βαριές ήττες από τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Χίμκι .

Στο μεταξύ, ο Ντέγιαν Ράντονιτς κλήθηκε να σχολιάσει τις απογοητευτικές εμφανίσεις του Ερυθρού Αστέρα, εξηγώντας πως "ίσως δεν έχουμε την απαραίτητη θέληση. Η αυτοπεποίθησή μας δεν βρίσκεται στο μάξιμουμ! Δεν μπορέσαμε να κάνουμε τίποτα εξ όσων σχεδιάσαμε από την πρώτη μέρα που μαζευτήκαμε εδώ. Η ομάδα θέλει ακόμα δουλειά" ανέφερε στην Blic.

Εν συνεχεία οι Σέρβοι επέμειναν... λίγο παραπάνω, ρωτώντας τον Ράντονιτς αν σκέφτεται να παραιτηθεί. "Δεν κατάλαβα την ερώτησή σας!". Επέμειναν, δε, με διευκρινιστική ερώτηση: "Έχετε χάσει τον έλεγχο στα αποδυτήρια;". Ο Ράντονιτς απάντησε στο ίδιο ύψος: "Δεν μπορώ να καταλάβω το ζήτημα που θίγετε".

Όταν, μάλιστα, τον ρώτησαν για το ποιός ευθύνεται για τη συντριβή στη Μόσχα, ο κόουτς του Ερυθρού Αστέρα, ανέφερε πως "πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί και να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις. Μην ξεχνάτε ότι είμαστε ακόμα στον Νοέμβρη, ότι οι τίτλοι κερδίζονται την άνοιξη και όχι τώρα! Είμαι σίγουρος ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί όταν επιστρέψουν ο Λούκα Μίτροβιτς και ο Νέμανια Ντάνγκουμπιτς".

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ