EUROLEAGUE

"Ο Μιλουτίνοβ ήθελε να έρθει στον Ερυθρό Αστέρα"

"Ο Μιλουτίνοβ ήθελε να έρθει στον Ερυθρό Αστέρα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νεμπόισα Τσόβιτς, πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, δήλωσε πως ο Νίκολα Μιλουτίνοβ ήθελε να έρθει στον Ερυθρό Αστέρα, αλλά αυτό δεν έγινε, καθώς είχε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, σε πρόσφατες δηλώσεις του, αναφέρθηκε τόσο στον Νίκολα Μιλουτίνοβ, όσο και στον Μίλος Τεόντοσιτς.

Για τον 22χρονος Σέρβο σέντερ των Πειραιωτών, ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε στην Παρτίζαν, ο Νεμπόισα Τσόβιτς δήλωσε πως: "Το περασμένο καλοκαίρι, ο Νίκολα (Μιλουτίνοβ) ήθελε να έρθει στον Ερυθρό Αστέρα, αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε, καθώς είχε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, ενώ και ο προπονητής της ομάδας του αποφάσισε να τον κρατήσει στο ρόστερ".

Για τον Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος είναι φίλαθλος του Ερυθρού Αστέρα, έχοντας δηλώσει δημόσια πως θα ήθελε στο μέλλον να αγωνιστεί στο κλαμπ, ο πρόεδρος του τμήματος μπάσκετ της σερβικής ομάδας τόνισε πως: "Εξέφρασε την επιθυμία να φορέσει τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα όταν έρθει η ώρα, υποστηρίζει την ομάδα. Με τον τρόπο που παίζει, όμως, θα καταλήξει στο ΝΒΑ”

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ