EUROLEAGUE

Ασύλληπτο ρεκόρ στις ασίστ από τον Γιόβιτς

Ασύλληπτο ρεκόρ στις ασίστ από τον Γιόβιτς

Ο Στέφαν Γιόβιτς βρίσκεται πλέον στην κορυφή της λίστας με τις περισσότερες ασίστ (19) σε ένα παιχνίδι, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον -συμπαίκτη του εσχάτως- Μάρκους Ουίλιαμς.

Ο Ερυθρός Αστέρας πήρε την εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου (79-90), με τον Μάρκο Σιμόνοβιτς να αποδεικνύεται καθοριστικός με τα δύο τρίποντα που έβαλε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Αυτό που θα θυμούνται όμως άπαντες από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν είναι η συμβολή του Σέρβου φόργουορντ, αλλά τα... όργια του Στέφαν Γιόβιτς.

Ο βασικός πλεϊμέικερ των "ερυθρόλευκων" έκανε νέο ρεκόρ στην ιστορία της Euroleague στις ασίστ (σε ένα παιχνίδι), αφού έδωσε 19 τελικές πάσες στους συμπαίκτες του. Μοίρασε, δηλαδή, δύο περισσότερες από τον προηγούμενο κάτοχο του σχετικού ρεκόρ, που δεν είναι άλλος από τον... συμπαίκτη του, Μάρκους Ουίλιαμς.

Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ "έγραψε ιστορία" στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Ερυρθού Αστέρα με τη Γαλατάσαραϊ κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο, επέστρεψε στη σερβική ομάδα πριν από λίγες ημέρες , αλλά μόλις χθες (12/11) είδε το ρεκόρ που κατείχε να έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Ελέω φυσικά της απίστευτης επίδοσης του Στέφαν Γιόβιτς.

Αναλυτικά οι κορυφαίες επιδόσεις

1. Στέφαν Γιόβιτς (19)

2. Μάρκους Ουίλιαμς (17)

3. Τομά Ερτέλ (15)

4. Τομά Ερτέλ (15)

5. Τέιλορ Ρότσεστι (15)

6. Τζον Λίνεχαν (14)

7. Μίλος Τεόντοσιτς (14)

8. Θοδωρής Παπαλουκάς (14)

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ