EUROLEAGUE

Ο Ερυθρός Αστέρας αποκαλύπτεται

Ο Ερυθρός Αστέρας αποκαλύπτεται

Πριν από την αναχώρηση για το Ρέθυμνο ο Ερυθρός Αστέρας έκανε την παρουσίαση της ομάδας. Διαβάστε τι είπε ο Ντέγιαν Ράντονιτς για το τουρνουά της Κρήτης.

Ο Ερυθρός Αστέρας βρίσκεται ήδη στην Κρήτη για το μεγάλο τουρνουά στο οποίο συμμετέχει και ο Ολυμπιακός. Πριν αναχωρήσει πάντως έκανε και την επίσημη παρουσίαση της ομάδας, ενώ ο Ντέγιαν Ράντονιτς μίλησε για τους φιλικούς αγώνες που θα δώσουν οι πρωταθλητές Σερβίας στο Ρέθυμνο.

Γίνε ο προπονητής και ο πρόεδρος που θα κερδίσει τον τίτλο. Πάρε μέρος στο Euroleague Fantasy Challenge, διάλεξε τους παίκτες σου και διεκδίκησε πλούσια δώρα.

Ταξιδεύουμε στην Ελλάδα για την τελική φάση της προετοιμασίας και για την περίοδο αυτή σχεδιάσαμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες υψηλής ποιότητας, ενόψει της ισχυρής Ευρωλίγκα. Μέσω του τουρνουά της Κρήτης θα δούμε το δικό μας επίπεδο ετοιμότητας σε όλες τις πτυχές, προκειμένου να έχουνε σαφή εικόνα για το πού βρισκόμαστε” τόνισε ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα.

Μετά το τουρνουά αυτό θα έχουμε μερικές ακόμα ημέρες μέχρι την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν και θα προσπαθήσουμε να τις αξιοποιήσουμε στο μέγιστο” πρόσθεσε ο Ράντονιτς.

Στο video που ακολουθεί, δείτε την παρουσίαση του νέου Ερυθρού Αστέρα:

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ