EUROLEAGUE

Ο Αστέρας αποχαιρέτησε τον Μίτροβιτς που πάει στην Μπάμπεργκ

Ο Αστέρας αποχαιρέτησε τον Μίτροβιτς που πάει στην Μπάμπεργκ

Ο Ερυθρός Αστέρας αποχαιρέτησε τον 24χρονο φόργουορντ, Λούκα Μίτροβιτς, ανακοινώνοντας πως ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του στην Μπάμπεργκ, με το ποσό των 220.000 ευρώ. Υπέγραψε για δύο χρόνια.

Παίκτης της Μπάμπεργκ είναι ο Λούκα Μίτροβιτς. Ο Ερυθρός Αστέρας, με ανακοίνωση του, γνωστοποίησε την ολοκλήρωση της μεταγραφής του 24χρονου Σέρβου πάουερ-φόργουορντ στους πρωταθλητές Γερμανίας, με το ποσό των 220.000 ευρώ.

Ο Ερυθρός Αστέρας ευχαρίστησε για την προσφορά του τον Λούκα Μίτροβιτς, ο οποίος είχε ενεργό ρόλο στις επιτυχίες της ομάδας τα τελευταία χρόνια, όντας ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων", κατακτώντας τίτλους και διακρίσεις.

Ο Λούκα Μίτροβιτς πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Μπάμπεργκ του Αντρέα Τρινκιέρι. Εκεί, θα έχει για συμπαίκτες τόσο τον Νίκο Ζήση, όσο και τον Ντάνιελ Χάκετ, ο οποίος επίσης ήρθε σε συμφωνία με τους πρωταθλητές Γερμανίας, οι οποίοι επενδύουν σε παίκτες με εμπειρία σε επίπεδο EuroLeague.

Στην σεζόν που ολοκληρώθηκε στην EuroLeague, ο Λούκα Μίτροβιτς, σε 28 συμμετοχές, είχε μέσο όρο 4.1 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ ανά παιχνίδι.

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ