EUROLEAGUE

Ο Άντιτς προανήγγειλε το τέλος της καριέρας του

Ο Άντιτς προανήγγειλε το τέλος της καριέρας του

Ο Πέρο Άντιτς γύρισε στον Ερυθρό Αστέρα για να βάλει τέλος στην καριέρα του, όπως δήλωσε ο ίδιος. Τι είπε για το "διαζύγιο" με τη Φενέρμπαχτσε και την αγωνιστική ταυτότητα των "ερυθρολεύκων".

Μετά από μια διετία στη Φενέρμπαχτσε, όπου πανηγύρισε πέρσι την κατάκτηση της EuroLeague, ο Πέρο Άντιτς πήρε την απόφαση να επιστρέψει στον Ερυθρό Αστέρα. Όχι μόνο για αγωνιστικούς, αλλά και για προσωπικούς λόγους, αφού αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να κρεμάσει τη φανέλα του. Ο 35χρονος φόργουορντ αποκάλυψε πως η φετινή σεζόν θα είναι η τελευταία της καριέρας του, κάτι που ήθελε να συμβεί αγωνιζόμενος για την ομάδα του Βελιγραδίου.

Κατά τη διάρκεια της Media Day της EuroLeague την Τετάρτη (20/9), ο Πέρο Άντιτς εξήγησε στο Sport Klub πως " είναι ωραία που είμαι εδώ, δώδεκα χρόνια μετά την πρώτη μου θητεία στον Ερυθρό Αστέρα. Πιστεύω πως αυτή θα είναι η τελευταία μου χρονιά, με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα κιόλας, όπως ήθελα. Σε σχέση με την πρώτη μου παρουσία εδώ, ο σύλλογος έχει μεγαλώσει σημαντικά, σε κάθε τομέα. Ελπίζω πως θα συνεχιστεί αυτός ο επιτυχημένος δρόμος".

Σε ερώτηση που του έγινε, δε, για το γεγονός ότι αποδεσμεύτηκε από τη Φενέρμπαχτσε κατόπιν δικής του επιθυμίας για να αγωνιστεί στον Ερυθρό Αστέρα με πολύ μικρότερες απολαβές, απάντησε πως " ναι, ισχύει ότι απαρνήθηκα ένα πολύ μεγαλύτερο συμβόλαιο. Το χρήμα δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου σωστά, σε μια ομάδα που θα νιώθω άνετα, που θα παίζω για τον κόσμο και θα είναι κοντά στο σπίτι μου".

Όσο για αυτό που ετοιμάζεται φέτος στο Βελιγράδι; " Στον προπονητή αρέσει να δίνει έμφαση στην άμυνα, κάτι που δεν μου ταιριάζει. Όχι εντάξει, πλάκα κάνω. Νομίζω ότι η άμυνα θα είναι το σήμα - κατατεθέν αυτής της ομάδας, οποιοσδήποτε κοιτάζει τον Ερυθρό Αστέρα θα λέει πως όλα ξεκινούν από το πίσω μέρος του παρκέ", ανέφερε αρχικά ο βετεράνος πάουερ φόργουορντ, για να καταλήξει λέγοντας πως " δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη το ρόστερ της ομάδας, ο Μπράνκο (Λάζιτς) γύρισε τώρα στην ομάδα μετά το Eurobasket, αναρρώνει από τραυματισμό, ο Τέιλορ (Ρότσεστι) μόλις έφτασε στην προετοιμασία. Όταν "δεθούμε" μεταξύ μας αγωνιστικά, θα φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, πιστεύω πως θα πετύχουμε τον στόχο μας. Δεν θέλω να μιλήσω για συγκεκριμένους στόχους, κοιτάζουμε να κάνουμε τη δουλειά μας από προπόνηση".

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ