EUROLEAGUE

Νέο διετές συμβόλαιο σε Γιόβιτς και Μίτροβιτς

Νέο διετές συμβόλαιο σε Γιόβιτς και Μίτροβιτς

Ο Ερυθρός Αστέρας επιβράβευσε τον Στέφαν Γιόβιτς για τις περσινές εξαιρετικές του εμφανίσεις, προσφέροντας νέο διετές συμβόλαιο. Κάτι που συνέβη επίσης με τον αρχηγό των "ερυθρολεύκων", Νίκολα Μίτροβιτς.

Τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα θα φορά για δύο ακόμη χρόνια ο Στέφαν Γιόβιτς, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του στο νέο διετές συμβόλαιο που του προσέφερε η ομάδα του Βελιγραδίου. Οι "ερυθρόλευκοι" τού προσέφεραν πρόωρη επέκταση της συνεργασίας τους (σ.σ.: το υπάρχον συμβόλαιο έληγε το 2017), με αποτέλεσμα να τον κρατήσουν κοντά τους έως το καλοκαίρι του 2018.

Ο 26χρονος πλεϊμέικερ αποτέλεσε έναν από τους βασικούς λόγους της εξαιρετικής πορείας των "ερυθρόλευκων" στην Euroleague, οδηγώντας εκ του ασφαλούς την ομάδα του στο Top16. Με 7 πόντους, 3 ριμπάουντ, 5.7 ασίστ και 1.2 κλεψίματα κατά μέσο όρο ήταν άλλωστε ο πλέον σταθερός παίκτης της ομάδας του Ντέγιαν Ράντονιτς, η οποία έκανε ό,τι μπορούσε για να τον κρατήσει κοντά της.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη με έναν ακόμη παίκτη - ηγέτη του Ερυθρού Αστέρα. Ο λόγος για τον Νίκολα Μίτροβιτς, που επίσης έβαλε την υπογραφή του σε διετή επέκταση της συνεργασίας του με την αγαπημένη του ομάδα. Ο "κάπτεν" των "ερυθρολεύκων" δεν μπόρεσε πέρσι να κάνει πολλά πράγματα, αφού τραυματίστηκε σοβαρά με το "καλημέρα" της αγωνιστικής περιόδου. Τη νέα χρονιά όμως θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες και υποχρεώσεις.

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ