EUROLEAGUE

Νάστιτς: "Θα με βοηθήσει ο Σχορτσανίτης"

Νάστιτς: "Θα με βοηθήσει ο Σχορτσανίτης"

O Ερυθρός Αστέρας "γέμισε" τη γραμμή ψηλών με την προσθήκη του Στέφαν Νάστιτς, ο οποίος έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη "Zvezda" κι εν συνεχεία αναφέρθηκε στον ανταγωνισμό με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη και τον Μάικ Τσίρμπες.

Ο Στέφαν Νάστιτς θα κάνει το ντεμπούτο του στην Euroleague με τον Ερυθρό Αστέρα αφού υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τους Σέρβους κι έτσι θα πλαισιώσει την front line στο πλευρό των Σοφοκλή Σχορτσανίτη, Μάικ Τσίρμπες.

Ο 22χρονος πρώην σέντερ του Stanford University προπονήθηκε για πρώτη φορά με τους "ερυθρόλευκους" του Βελιγραδίου κι εν συνεχεία αναφέρθηκε στην προσπάθειά του να καθιερωθεί στην ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς.

"Νομίζω ότι αυτός ο ανταγωνισμός θα κάνει καλό σε όλους μας. Στη θέση του σέντερ στον Ερυθρό Αστέρα υπάρχει ο Μάικ Τσίρμπες, ο οποίος βρίσκεται από πέρσι στην ομάδα και ο έμπειρος Σοφοκλής Σχορτσανίτης. Είμαι σίγουρος ότι θα δουλέψουμε σκληρά. Αυτός ο ανταγωνισμός θα με βοηθήσει. Μόνο αν έχεις τέτοιους παίκτες απέναντί σου, μπορείς να βελτιωθείς".

Ο Νάστιτς αναφέρθηκε στις συνθήκες που βρήκε στον Ερυθρό Αστέρα. "Οι πρώτες εικόνες είναι πραγματικά εντυπωσιακές. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στο Βελιγράδι και θα παίξω σε αυτή την ομάδα. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε".

Ο νεαρός σέντερ είχε13.6 πόντους, 6.5 ριμπάουντ, 1.4 ασίστ και 1 μπλοκ σε 37 αγώνες στην τελευταία του σεζόν στο NCAA.

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ