EUROLEAGUE

Mr. double-double ο Μαριάνοβιτς

Mr. double-double ο Μαριάνοβιτς

Είκοσι δύο είναι τα παιχνίδια που ήδη έχουν ολοκληρωθεί, στο πλαίσιο της φετινής Euroleague. Ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς τελείωσε διψήφιος το 63.6% αυτών. Δείτε τι έχει κάνει.

Δέκα ματς είχε η κανονική περίοδος, στα επτά τελείωσε με double double, όντας διψήφιος σε πόντους και ριμπάουντ. Για την ιστορία, διψήφιος σε πόντους ήταν ΣΕ ΟΛΑ τα παιχνίδια της regular season.

Στους 12 αγώνες του ΤΟΡ16, έχει τελειώσει με +10π. και +10 ριμπ. επτά βραδιές. Άρα, το σύνολο του έχει φτάσει αισίως στα 14/22 και αντιλαμβάνεστε πως το ποσοστό 63.6% που έχει ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, μόνο κακό δεν είναι.

Στα 26 του, ο ύψους 2.21 σέντερ σαφέστατα και διανύει την καλύτερη χρονιά της καριέρας του. Χαρακτηριστικά, όλα τα ρεκόρ καριέρας που έχει στην καλύτερη διοργάνωση της Ευρώπης, σε συλλογικό επίπεδο, είναι... φετινής σοδειάς.

Mr. double-double ο Μαριάνοβιτς

Εδώ μπορείτε να δείτε τι έκανε στη regular season

Mr. double-double ο Μαριάνοβιτς

και εδώ τι έχει καταφέρει στο ΤΟΡ16

Mr. double-double ο Μαριάνοβιτς

Σε περίπτωση που θεωρείτε ότι αυτό είναι κάτι εύκολο, να σας ενημερώσουμε πως ο επόμενος της λίστας, είναι ο Τρέι Τόμπκινς της Νίζνι Νόβγκοροντ, ο οποίος έχει κάνει επτά double double, ενώ ο Νεμάνια Μπιέλιτσα συμπληρώνει την πρώτη τριάδα, με έξι.

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ