EUROLEAGUE

"Μια χαρά, και στη Hala Pionir"

"Μια χαρά, και στη Hala Pionir"

Ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχθηκε την Άλμπα Βερολίνου στη Hala Pionir (ελέω "Ice Age", στην Kombank Arena) όμως οι Σέρβοι δεν φάνηκαν... δυσαρεστημένοι για την επιστροφή τους στη μικρή αρένα του Βελιγραδίου. Το αντίθετο!

Ο Ερυθρός Αστέρας επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα ( 86-69 , την Άλμπα Βερολίνου) για πρώτη φορά μετά τις 19/12 και τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής στη regular season, κόντρα στη Λαμποράλ Κούτσα.

Το έπραξε στη Hala Pionir, αφού χθες (29/01) η Kombank Arena ήταν κατειλημμένη. Βλέπετε, ο δήμος του Βελιγραδίου παραχωρεί τη μεγάλη αρένα σε διάφορες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και η συμφωνία για τη διεξαγωγή σόου στον πάγο είχε κλείσει προ μηνών. Έτσι, λοιπόν, οι Σέρβοι υποχρεώθηκαν να "μετακομίσουν" στη Hala. Αν επηρεάστηκαν;

"Επιτέλους, επιστρέψαμε στην έδρα μας. Η Hala Pionir είναι το σπίτι του Ερυθρού Αστέρα! Ο θόρυβος και η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί μας σε αυτό το γήπεδο δεν συγκρίνεται με τίποτα στον κόσμο! Βέβαια, οι 20.000 φίλαθλοι που μαζεύονται στην Kombank Arena είναι επίσης κάτι πολύ σπουδαίο" εξήγησε ο Λούκα Μίτροβιτς.

Εν συνεχεία, ο αρχηγός της ομάδας του Βελιγραδίου μίλησε για τους φετινούς στόχους. "Το επαναλαμβάνω για 300ή φορά! Η προτεραιότητά μας είναι η Αδριατική Λίγκα. Θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί μας (σ.σ. 19-0 στη διοργάνωση) και να απολαύσουμε την εμπειρία μας στην Euroleague".

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ