EUROLEAGUE

Μαριάνοβιτς: ''Στον Αστέρα, είσαι σταρ!''

Μαριάνοβιτς: ''Στον Αστέρα, είσαι σταρ!''

Ο ''γίγαντας'' Μπόμπαν Μαριάνοβιτς φιλοξενήθηκε στο ''Serbia Today'', μίλησε για το πως είναι να βλέπεις τον κόσμο από τα 221 εκατοστά, το Όσκαρ που περιμένει και το πρόβλημα με τις πόρτες και τα ασανσέρ!

Η παρουσία του Μπόμπαν Μαριάνοβιτς στα παιχνίδια του Ερυθρού Αστέρα δεν περνάει απαρατήρητη. Βλέπετε, ο Σέρβος σέντερ έχει μετρηθεί στα 2μ.21, όντας ο ψηλότερος παίκτης στην περσινή Euroleague !

Η σεζόν 2014-15 είναι η δεύτερη του Μπόμπαν Μαριάνοβιτς στο Βελιγράδι και ο 26χρονος σέντερ κλήθηκε να κάνει στο ''Serbia Today'' τον μέχρι στιγμής απολογισμό των... πεπραγμένων. ''Δεν είναι το ίδιο να αγωνίζεσαι στον Ερυθρό Αστέρα, συγκριτικά με οποιαδήποτε άλλη ομάδα στη Σερβία. Σε αυτόν τον οργανισμό, νιώθεις πραγματικός σταρ! Αυτή είναι η δεύτερη χρονιά μου στον σύλλογο και μπορώ να πω ότι δεν νιώθω κάποια πίεση. Αντίθετα, υπάρχει μεγάλη ευθύνη. Μέχρι στιγμής δεν είχα κάποια άσχημη στιγμή στο Βελιγράδι. Αντίθετα, βγαίνεις στους δρόμους και ο κόσμος σε πλησιάζει για να σου μιλήσει ή να βγει μια φωτογραφία μαζί σου. Όποιος παίζει στον Ερυθρό Αστέρα, οι φίλαθλοι του συμπεριφέρονται σαν βασιλιά''.

Τι έχει να πει για τα νέα αποκτήματα του Ερυθρού Αστέρα, τον Μάικ Ζίρμπες και τον Μάρκους Ουίλιαμς; ''Ο Ζίρμπες είναι ένας πραγματικά καλός παίκτης. Πολύ δυνατός, με εξαιρετικές δυνατότητες που θα βοηθήσει την ομάδα. Μπορεί να καρφώσει και να παίξει εξαιρετική άμυνα. Από την άλλη πλευρά, ο Μάρκους Ουίλιαμς είναι ένας εξαιρετικός πόιντ γκαρντ. Το απέδειξε πέρσι στην Euroleague. Νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε καλή πορεία στη διοργάνωση''.

Ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς κλήθηκε στην προεπιλογή της Σερβίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο ωστόσο δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των ''Αετών'' για τα γήπεδα της Ισπανίας, εκεί όπου η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς έφτασε ως το τέλος της διαδρομής. ''Είμαι πολύ χαρούμενος για την εθνική ομάδα της Σερβίας. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι η επιλογή του Σάσα Τζόρτζεβιτς για τη θέση του εθνικού κόουτς ήταν η σωστή. Κανείς δεν μπορεί να πει κάτι για αυτόν. Από την άλλη πλευρά, λυπάμαι που δεν ταξίδεψα στην Ισπανία για το τουρνουά. Το πιο σημαντικό είναι ότι τα παιδιά πίστεψαν στους εαυτούς τους και έφτασαν σε μια επιτυχία που ουδείς περίμενε''.

Μαριάνοβιτς: ''Στον Αστέρα, είσαι σταρ!''

Ο σέντερ του Ερυθρού Αστέρα βλέπει τον κόσμο από τα 221 εκατοστά. Πόσο εύκολο είναι κάτι τέτοιο στη ζωή μακριά από τα παρκέ; ''Είναι όμορφο συναίσθημα να βλέπεις τον κόσμο από ψηλά. Σε ότι αφορά την καθημερινή ζωή, υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα όταν προσπαθώ να μπω στα ασανσέρ. Επίσης, πολλές φορές χτυπάω το κεφάλι μου στην πόρτα (γέλια)! Φοράω παπούτσι Νο53 ή 54. Το καλό είναι ότι υπάρχουν πολλά sites όπου μπορώ να παραγγείλω ρούχα και παπούτσια για την περίπτωσή μου''.

Ο Μαριάνοβιτς συμμετείχε πρόσφατα στα γυρίσματα της ταινίας ''Bićemo prvaci sveta'' (''Θα γίνουμε πρωταθλητές κόσμου) που αφορά την κατάκτηση του πρώτου χρυσού μεταλλίου της Γιουγκοσλαβίας στο Μουντομπάσκετ 1970. ''Δεν είναι εύκολο να είσαι ηθοποιός. Στην ταινία υποδήθηκα τον Σοβιετικό ''γίγαντα'' Γιάνις Κρούμινς. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη συμμετοχή. Αν μου δοθεί ξανά η ευκαιρία στο μέλλον, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για ένα... Όσκαρ!''.

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ