EUROLEAGUE

Μαριάνοβιτς: "Μπορώ να παίξω στο ΝΒΑ"

Μαριάνοβιτς: "Μπορώ να παίξω στο ΝΒΑ"

Ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς ήταν η μεγάλη ατραξιόν του Ερυθρού Αστέρα στην Euroleague 2014-15. Η νέα σεζόν θα τον βρει στο Τέξας με τη φανέλα των Spurs και ο Σέρβος σέντερ δηλώνει έτοιμος για την πρόκληση.

Ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη πεντάδα της Euroleague κι έγινε ο νέος κάτοχος των περισσότερων double-double στη διοργάνωση, ρίχνοντας από το Νο1 της λίστας με τους έχοντες περισσότερα ριμπάουντ σε μια σεζόν, τον Μιρσάντ Τουρκσάν!

Σύμφωνα με σερβικά δημοσιεύματα, ο ύψους 2μ.23 "γίγαντας" του Ερυθρού Αστέρα είναι καθ' οδόν για το San Antonio και ο ίδιος εξηγεί σήμερα (12/7) στη Novosti ότι το ΝΒΑ είναι ένα όνειρο για τον ίδιο.

"Δεν μπορώ να πω κάτι αυτή τη στιγμή, διότι δεν έχω υπογράψει. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα είμαι σε θέση να σας πω περισσότερα! Οι Spurs είναι ένας σπουδαίος οργανισμός, με έναν κορυφαίο κόουτς. Μια ομάδα-φαινόμενο. Το ΝΒΑ είναι το παιδικό μου όνειρο. Η επιθυμία και ο στόχος που έχει κάθε παίκτης! Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο τώρα, το θέμα είναι ανοιχτό. Όπως και να 'χει, πιστεύω ότι μπορώ να παίξω στο ΝΒΑ".

Ο Σέρβος σέντερ έχει συμπεριληφθεί στην προεπιλογή της Σερβίας για το Eurobasket 2015, εκεί όπου οι "Αετοί" θα παραταχθούν ως δευτεραθλητές κόσμου. "Αυτή την περίοδο ξεκουράζομαι στο σπίτι μου στο Μπόλιεβατς. Θέλω να γεμίσω τις μπαταρίες μου και να είμαι πανέτοιμος στην προετοιμασία της εθνικής. Είναι αλήθεια, ανυπομονώ να παίξω για τη Σερβία σε αυτό το Eurobasket! Θα κάνω τα πάντα για μια θέση στην αποστολή. Ευχαριστώ τον κόουτς Τζόρτζεβιτς για την πρόσκληση. Με τους περισσότερους παίκτες έχουμε παίξει μαζί στο παρελθόν. Θα είναι σπουδαίο να παίξουμε μαζί και στην εθνική".

Η προετοιμασία της Σερβίας για το Eurobasket ξεκινά στις 15 Ιουλίου ενώ θα συμμετάσχει στον Β' όμιλο μαζί με τις Ισπανία, Γερμανία, Τουρκία, Ιταλία και Ισλανδία.

Τα καλύτερα του Μπόμπαν Μαριάνοβιτς

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ